teisipäev, jaanuar 31, 2006

Issand jumal, kelle jaoks on vaja Eesti Puuetega Naiste Ühingut, kui me ei saa omavahel ka asju selgeks rääkitud... Nagu peaga vastu seina jooksmine mul Lõuna-Eesti osakonna juhatajana.

Huvitav, kas siin on leidub naisi, kes soovib kaasa lüüa.......

1 kommentaar:

Blogger+ ütles ...

Elu on hea, kui sul on oma armastatud inimene, ma ütlen seda, sest kui mul oli oma armastajaga probleeme, ei näinud ma kunagi elu heaks, kuid tänu Temple Of Answer'ile, dr Obodo, et aidata loitsu lüüa mind 48 tunni jooksul. Mu abikaasa jättis mulle teise naise pärast 7 aastat kestnud abielu, kuid dr. Obodo aitas mul edastada maagiat, mis ta mind 48 tunni jooksul tõi. Ma ei ütle sulle rohkem üksikasju enda kohta, aga ma soovitan ainult neid, kellel on probleeme suhetes või abielus, pöörduda Dr Obodoga nende andmete abil;
(templeofanswer@hotmail.co.uk)
   Whatsapp: + 2348155425481