kolmapäev, märts 08, 2006

MOOD ratastoolis - tulevane projekt

Minu isiklikul abistajal ja minul on mõtte kuskil suvel teha moe etendus ennekõige erivajadustega inimestele. Hetkel kirjutame projekti. Minu ja Pillle meelest ei ole meil midagi taolist varem olnud, kui välja jätta mõned üksikud seikad moemaailmas. Seda kõike on väga vähe, et puudega inimene tunneks ka moemaailmas end ülihästi ja võrdväärsena teiste moe hulludega :D Kogu asja eesmärk on ühiskonnale teadvustada, et erivajadustega inimene tohib/saab rõhutada moestiilliga iseenda isiksust. Samas nt juuksuri juurde minnes peab juuksur nägema kliendi juukseid, mitte tema abivahendit (ratastooli, kepi jt).
Minul on kogemusi seinast seina. Oi, kui hea tunnne mul oli, kui juuksur ütles südamest: "Teil on ilusad juuksed, lausa lust on nendega tegeleda!" Juuksur oli võõras.
Tihti mõtlen, kui läheksin ilusalongi - mida nad teeks minuga :D Võin tahtmatult aeg-ajalt liikutada. Sõrmeküünte lakkimine võtab üle tunni aega, sest lakija (tihti abistaja) peab sõrmi ka hoidma, et lakk kuivaks korralikult ära, nii et näpud kokku ei läheks. Silmade värvimine on omaette naljanumber :D Seega mis pilk oleks kosmeetikul, maniküürijal jt , kui läheksin rõõmsalt "siin nüüd olen ja tehke minuga ime" ???!!! Õnneks mul rahakott ei võimalda veel nüüd ilusalongi minna ...

Kui siin kellegil tekkis huvi moe projektis kaasa lüüa, siis oleme Pillega väga tänulikud :) Kirjutage minu emailile tiia@lux.ee Kontakte leiate ka mu kodukalt. Igasugune soovitus ja abi on teretulnud :)

Kommentaare ei ole: