teisipäev, juuli 25, 2006

Tuulelohed said vist otsa !!! Ehk soovid saavad teoks !!!


Nii, palju on vahepeal juhtunud :)
Tuulelohedest nii palju, et BIG´i tv ja raadio laenusaamisreklaam ei toimi. Kogunisti käendajaga ei anda inimesele laenu. Arvan seega, et tuulelohed, mis laenule peale kauba lubadakse anda, on lihtsalt otsa saanud. :)
Seevastu, mina sain ilusti - kenasti ühispangalt soovilaenu. Pank on siiski usaldusväärsem ja kindlamgi.
Niisiis, ärge minge meeletu hea toreda reklaami ohvriks ei laenusaamisega ega hambapastaga! Kõik suur seebimull!

Kogesin GNLD vestlust ja firmas on tõega kihvtid inimesed. Minu jaoks on tohutult positiivne kogemus. Usun, et töökollektiivis, kus on vahvad ja asjalikud, abivalmid inimesed, on minulgi suurem võimalus iseend tõestada, proovile panna. Eile õhtul koolitusel oli mul hea hämmastus, et mulle andi kohe kätt ja räägiti. Mõnikord ja üsna palju see nii ei ole. Eile oli unistustest jutt koolitusel, sellest kirjutan pikemalt teinekord. Aga ühesõnaga - unistage suurelt ja palju ning te saavutate elus kõik! Mina olen alati unistanud palju :D Kuid ärge unustage, et eesmärkide saavutamiseks tuleb ka tegutseda ja mõnikord mõnest asjast tulemuse nimel loobuda ka.

Fotoaparaat tegi minust ja Maarikast pilti. Püüan lisada.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mida tobedam kommentaar, seda parem on. Tiia ütles nii:D Ma arvan, et nüüd sai piisavalt tobe kommentaar:D Ilusat päeva kõiglie!

Tiia ütles ...

on küll tobe ja paljutlev komm, Maarika :)mul on hea meel, et oled nii lühikese ajaga mu olemuse ää tabanud :) kalliks oled saanud mullegi :)