kolmapäev, august 09, 2006

Hoidku jumal mind upsakuse eest :)

Tõepoolest, hoidku jumal mind upsakuse eest!!! Täna kogesin taaskord, et mõnele inimesele - õnneks, nad on vaid tuttavad, kellega pean aegajalt suhtlema paar sõna - lööb võimu saamine lihtsalt pähe :) Ok, mind puudutab see vähe, kuid siiski iniimene võiks jääda iseendaks ka lendu tõustes :) mitte minna upsakaks või mida iganes. See ei anna talle veel õigust jalge alla tallada inimlikke eximusi ja mida iganes...

Tegelesin täna aja plaanimisega. Pean kuidagi päeva mahutama kõik tööd ja toimetused, muidu ei suuda peagi mitte midagi. Kõik oleks pilla - palla laiali, segaselt, ma ei teaks, kus algus ja/või lõpp oleks...
Sellist Segasumma suvila elu ma ei tahaks :)

Mõtlen mõni hetk, miks pagana pihta olen võtnud hulk tegemisi iseendale kohustuseks... Samas sain tänagi ilusa e-kirja, mis pani mind taaskord mõtlema, et mind on siiski teistele vaja :)
See on uskumatu.
See on siiski tõde :)

Homme jälle Tartu, GNLD koolitusele. Alati võib minuga ühineda, kuid enne, palun, öelge sellest soovist mulle. Suhtleme miks ja kuidas ja kelle pärast - mina läksin GNLD-sse iseenda pärast, sest soovisin miskit head ja vaffat ja kasulikku. Ning siis lähme üheskoos koolitusele. :) Kõik on aga rangelt vabatahtlik. Keegi ei sunni. Minagi ei sunni. Kuid GNLD annab piiramatuid võimalusi. Kõik oleneb absoluutselt inimesest endast.

Nagu kunstiski.
Maalimises või luuletamises.
Laulmisest.
Igas teises valdkonnas.

Edu saavutades aga ei või vaid uhkeks minna see ei ole edu võti :)

1 kommentaar:

Dorcas Alexander ütles ...

Tere sõbrad, see on minu tunnistus. oleme abielus 5 aastat ja koos 9 aastat. meid lahutati 4 kuud. Ta soovib ja ei taha meie abielu päästa. Oleme olnud suurepärane paar (vähemalt ma uskusin seda) ja vaidleme harva. Kuud enne kodust lahkumist oli ta nii passiivne ja magas palju. Sain aru, et tal oli kellegagi emotsionaalne suhe ja ta kinnitas, et ta on tema vastu köidetud. Siis ütles ta, et pole minusse enam armunud ega saa minuga elada. Ma palusin, nutsin ja nii mitu kuud. Ma vajasin nii palju abi ja soovin, et mu abikaasa pöörduks minu juurde tagasi. Sirvisin Internetis, kui nägin daami ütlust, kuidas dr Ajayi oli suur õigekirjalooja, kes aitas fibroidi ravida ja kas ta suutis saada oma lapse, kes omakorda taastatud rahu kodus. ta loobub tema kontaktisikust ja ma kopeerisin selle, alguses olin skeptiline ühenduse võtmise suhtes, kuid mul on tõesti vaja oma probleemile püsivat lahendust, nii et saadan talle tema olukorda selgitava sõnumi. Ta käskis mul olla kindel, et mu mees tuleb pöördudes minu poole, kui peaksin tegema nii, nagu ta oli käskinud, tegin kõik, mis ta käskis mul teha, ja neljandal päeval sain temalt vabandust palunud teksti, milles ta ütles, et ta ei tea, mis tema ümber tuli, sel õhtul tuli ta tagasi koju ja palus. kõigi tema valede tegude eest ja sellest ajast alates on meie armastus ja abielu olnud tugevamad. Tahan tänada erilist tänu suurele loitsimeistrile dr Ajayaile tema hea töö eest ja selle eest, et ta mind elus taas õnnelikuks tegi. Kui teil on sama perekonnaseisu küsimus või teil on muid probleeme, mis teid vaevavad, pöörduge täna dr Ajayi poole e-posti aadressil: Drajayi1990@gmail.com või Whatsapi numbrile: +2347084887094. Ta on võimeline täitma igasuguseid loitsusid, millest võite mõelda, ma olen elav tunnistus.