reede, august 04, 2006

Oligi liiga hea, et olla tõsi...

Ärge mulle helistage lähiajal - mobiil keeldub suhtlemast . nagu tänase päeva kiusu tipp .

Tuju on allpool nulli.

Lisan viimase kirjavahetuse Marega, rohkem ma seda teemale ei mõtle lähiajal. Eks näis, mis me ühingust saab...


"Mina vastutan enda sõnade eest.
Mul läheb aina segasemaks... Aga nüüd olen üsna rahulik - küll notari
juures kuuleme, kas me võime olla või mitte. See oli tõesti ehmatus
minu ja ühingu liikmete jaoks, et samasugune ühing juba loodud. See
tähendaks ka asjameestele tühja vaeva.
Ütlesin kevadel, et mina ei jaga enne eriti infot, kui ühing ametlik on.
Nüüd saite kodulehegi, kõik on olemas, mida momendil julgeme infoks
jagada.

Palun väga teinekord konkreetsem ja väljendada selgemalt, siis ei tule
möödarääkimisigi.

Enne läks varvas kogemata valele nupule ja saatsin seetõttu pooliku
vastuse.
Sorry!

Head soovides,
Tiia


> Mare vastus....
> Tiia, see minu nimele saadetud e-post ei olnud Sinu loodud Ühinguga
mitte kuidagi seotud. Rahune maha. Olid ise oma kodukal selle avalikkuse
ette toonud.
> Ma ei ole seda väitnud, et Luule Tiirmaa on seotud kuidagimoodi mingi
Ühinguga.
> Esitasin Sulle kaks erinevat küsimust MSN-s. Ühele neist Sa vastasid,
teisele mitte.
> Jaksu ja jõudu tegutsemiseks!
> Parimate soovidega,
> Mare "

Äkki olengi mina see paha ja negatiivne, kes ei saa mitte millegist aru. Kuid minu jaoks on EPNÜ minevik, lootsin, et ilus mäletus siiski... Vähemasti sain kogemusi...

Tõesti ma reklaamisin oma uut ühingut minimaalselt. Ma ei ole küll ebausklik, aga ei soovinud ära sõnata enne õiget aega. Jah, kodukal ja siingi oli/on link LEENU-le. See oli ainus suurem reklaam praegu mõned kuud. Me otsustasime tõepoolest ootada õiget hetke. Kõik toimis vaikselt hästi. Me olime/oleme ikka rõõmsad, et asi hakkab samm sammult toimima.
Sorry, mina küll ei mõista, mis see siis nüüd oli. Kindlasti üks ootamatus oli, et tõin kogu jama ühingutega siia. Blogi. Kuid see päevik on tõesti minu vastutusel. Kirjutan täpselt elu enda ümber.

Oligi liiga hea, et olla tõsi.
Ma juba ootasin mõnda pauku.
Mul ei tohi iial olla vaid rõõm.
Ma ei tohi iial kaotada valvsuse tunnet...

Lähen vaatama võbitsevat küünlaleeki ja mõtlen oma elu üle järele... Homme ütlen, mis järeldused ma tegin :)

1 kommentaar:

Dorcas Alexander ütles ...

Tere sõbrad, see on minu tunnistus. oleme abielus 5 aastat ja koos 9 aastat. meid lahutati 4 kuud. Ta soovib ja ei taha meie abielu päästa. Oleme olnud suurepärane paar (vähemalt ma uskusin seda) ja vaidleme harva. Kuud enne kodust lahkumist oli ta nii passiivne ja magas palju. Sain aru, et tal oli kellegagi emotsionaalne suhe ja ta kinnitas, et ta on tema vastu köidetud. Siis ütles ta, et pole minusse enam armunud ega saa minuga elada. Ma palusin, nutsin ja nii mitu kuud. Ma vajasin nii palju abi ja soovin, et mu abikaasa pöörduks minu juurde tagasi. Sirvisin Internetis, kui nägin daami ütlust, kuidas dr Ajayi oli suur õigekirjalooja, kes aitas fibroidi ravida ja kas ta suutis saada oma lapse, kes omakorda taastatud rahu kodus. ta loobub tema kontaktisikust ja ma kopeerisin selle, alguses olin skeptiline ühenduse võtmise suhtes, kuid mul on tõesti vaja oma probleemile püsivat lahendust, nii et saadan talle tema olukorda selgitava sõnumi. Ta käskis mul olla kindel, et mu mees tuleb pöördudes minu poole, kui peaksin tegema nii, nagu ta oli käskinud, tegin kõik, mis ta käskis mul teha, ja neljandal päeval sain temalt vabandust palunud teksti, milles ta ütles, et ta ei tea, mis tema ümber tuli, sel õhtul tuli ta tagasi koju ja palus. kõigi tema valede tegude eest ja sellest ajast alates on meie armastus ja abielu olnud tugevamad. Tahan tänada erilist tänu suurele loitsimeistrile dr Ajayaile tema hea töö eest ja selle eest, et ta mind elus taas õnnelikuks tegi. Kui teil on sama perekonnaseisu küsimus või teil on muid probleeme, mis teid vaevavad, pöörduge täna dr Ajayi poole e-posti aadressil: Drajayi1990@gmail.com või Whatsapi numbrile: +2347084887094. Ta on võimeline täitma igasuguseid loitsusid, millest võite mõelda, ma olen elav tunnistus.