pühapäev, august 06, 2006

Selgem hommik :)

Olen hetkel üksinda Riina pool. Riina läks tööle. Varsti tuleb Mari, teine Mari, mitte Mari - Liis, ta on mu isiklik abistaja varuvariant aasta algusest.

Täna lähen taas GNLD koolitusele. On mingi täiesti uus äriplaani süsteem sellest kuust. Eks näe, kui raske või kerge see plaan minu jaoks on :)

Tegin rahulikult netist otsinguid. Leidsin, et Luule Tiirmaa ongi mingil määral puuetega inimestega seotud. On seminaridel esinenud. Aga samanimelise ühingu kohta infi ei leia... Tore on aga see, et rate sõbranna Monika teab Luule Tiirmaad, kunagi oli Monika mingit narko ennetamistööd teinud... Eestimaa on väike küll!!!
Rõhku jääb rippuma küsimus: miks oli seda jama Marega vaja? Kellele... Mina ise kah loll - läksin endast välja. Ma ei leia rohkemaid vabandusi, kui see, et Mare vestlus msn-s tuli liig ootamatult. Viis mind endast välja, seda enam, et Mare pole minu lahkumist EPNÜ-st mõistnud. Mis sest olen raudselt kolm kuud põhjendanud talle oma otsust. Ühe lausega võiks lahkumise kokku võtta: EPNÜ-s jäi minu enda arenguruum ka kitsaks ja teistmoodi tegemistele oli vastuseis... Ma olen juba selline tüüp, kes ei suuda kaua nagu paigal seista, kui ma ei näe iseendagi arengut, kuhugile uuele viivat teed! See on minu viga! Või hoopis hüve... :) Meie ühingu asutamisliikmed olid kõik nõutult pahased, pehmelt öeldes.
Kirjutasin Luule Tiirmaale järelepärimise ühingu osas.

Luban, et enam ei lähe iial asjaajamistel isendast välja :) Püüan säilitada oma väärikuse ja rahulikku meele :)

Unes nägin oma lapsi... Unenägu aitas kuidagi puhata välja.

4 kommentaari:

Maria ütles ...

Tere Tiia!!

Tead ma alti imestan kuidas sina jõuad igale poole. Sa ole dikka supertubli. Tead kui ma vahest arvan, et ei saa millegiga hakkama siis tulen ja loen su blogist uusi postitusi ja veendun, et kõigega saab alati hakkama kui ainult vähegi tahtmist ja häid sõpru on.
Tahtmisest jääb mul vahest puudu, aga õnneks sõpradest mitte. Ja kui pärsi aus olla siis igav mul nüüd ka pole.
Aga jätka samas vaimus! Hoian sulle pöialt selle GNLD asjaga.

Maria

Tiia ütles ...

Maria, tead, mul vahel ja üsna tihtigi samad tunded, mis sul :) Usud!? :)

Aga elame veel :)

Maria ütles ...

Usun ikka. Miks ma ei peaks uskuma.
(Ma kusjuures olen hetkel jälle positiivne, et äkki ikka saan võimalikult kiirelt oma tõvest lahti.)
Kusjuures see on siis tänu sellele, et ma terve nädalavahetuse aitasin inimestel lõbutseda ja olin ise purukaine. Paar pitsi viina oleks selle tõve vägagi eemal hoidnud.

Ahjaa.. issver kuskohast need kirjavead tulevad?

Unknown ütles ...

Tere sõbrad, see on minu tunnistus. oleme abielus 5 aastat ja koos 9 aastat. meid lahutati 4 kuud. Ta soovib ja ei taha meie abielu päästa. Oleme olnud suurepärane paar (vähemalt ma uskusin seda) ja vaidleme harva. Kuud enne kodust lahkumist oli ta nii passiivne ja magas palju. Sain aru, et tal oli kellegagi emotsionaalne suhe ja ta kinnitas, et ta on tema vastu köidetud. Siis ütles ta, et pole minusse enam armunud ega saa minuga elada. Ma palusin, nutsin ja nii mitu kuud. Ma vajasin nii palju abi ja soovin, et mu abikaasa pöörduks minu juurde tagasi. Sirvisin Internetis, kui nägin daami ütlust, kuidas dr Ajayi oli suur õigekirjalooja, kes aitas fibroidi ravida ja kas ta suutis saada oma lapse, kes omakorda taastatud rahu kodus. ta loobub tema kontaktisikust ja ma kopeerisin selle, alguses olin skeptiline ühenduse võtmise suhtes, kuid mul on tõesti vaja oma probleemile püsivat lahendust, nii et saadan talle tema olukorda selgitava sõnumi. Ta käskis mul olla kindel, et mu mees tuleb pöördudes minu poole, kui peaksin tegema nii, nagu ta oli käskinud, tegin kõik, mis ta käskis mul teha, ja neljandal päeval sain temalt vabandust palunud teksti, milles ta ütles, et ta ei tea, mis tema ümber tuli, sel õhtul tuli ta tagasi koju ja palus. kõigi tema valede tegude eest ja sellest ajast alates on meie armastus ja abielu olnud tugevamad. Tahan tänada erilist tänu suurele loitsimeistrile dr Ajayaile tema hea töö eest ja selle eest, et ta mind elus taas õnnelikuks tegi. Kui teil on sama perekonnaseisu küsimus või teil on muid probleeme, mis teid vaevavad, pöörduge täna dr Ajayi poole e-posti aadressil: Drajayi1990@gmail.com või Whatsapi numbrile: +2347084887094. Ta on võimeline täitma igasuguseid loitsusid, millest võite mõelda, ma olen elav tunnistus.