reede, august 11, 2006

SUPPER ÜLLATUS

Supper päevad olid mul :D

Kõigepealt mul on taas uus imearmas väikene sõber Maku ehk Margus, Maarika 2 a poja! Ta tuli nüüd maalt linna tagasi. Üleeile käisime Maarikaga teda lasteaiast ära toomas. Alguses võõrastas Maku mind, tähtis "kaamõmmi", kes oli lasteaeda lukku taha jäänud ja keda päästis kasvataja ära. Paari tunni pärast oli Maku juba mul süles linna peal, kui läksime GNLD koolitusele. Eile päev otsa oli Maku lasteaiast kodus. Õpis emmega kaklema, kes mind lükab. Meie GNLD rühma arutlusel joonistasin Makule auto, mille peale proovis väikemees ka jalaga kirjutada/joonistada. Eilse õhtuks sai Makule selgeks, kuidas mulle süüa anda ning sõna "tädi". :) Maku lemmiksõna on aga mehelik "ei", mida ta ütles bussile minnes kui ka bussist maha tulles. Kingapoes saime onult mahavõetud õhupalle, Maku mu süles ei näinud õhupallide tagant väljagi. :)
Minule oli Maku supper üllatus. Ei lootnudki ealeski enam, et keegi laps istub linnas käies mul süles :) Et tunnen veel lapse soojus ja siirus :) Et emme julgeb last jätta natukeseks tädi seltsi :)
Arvan, et Maarika on nüüd see, kes tabab päriselt minu suhte lastega ning selle, kuidas sain hakkama... :) See on ime tore.
Mul on meeles aga omad lapsed...

Täna aga avastasime Maarikaga, et Eestimaa on väike ikka. Ilmnes me teame üht ja seda sama semu, Ruslani. Ok, käisime semul külas siinsamas Kaagveres. Mind hämmastas, kuidas üks proua juba jõudis taga maja ees mõelda: "Kas Tiia tahab koju minna, ehk ei oska..."
Maarika oli ka keeletu.
Sorry, kuid mul on veel taip alles! Mina nagu ei aja veel kodumaja segi! Mõtlen, et minulgi on õigus külas käia ka oma kodukülas!
Ok, Ruslan tuli meile õue vastu. Me ei öelnud, et mina olen - tegime lihtsalt pulli. Kui Ruslan nägi mind, üllatas ta siiralt: "Sa tegid supper üllatuse"
Võib - olla.
Omal oli mul hea tuju.
Vahel on sellist tuju lihtsalt vaja.
Ma ei tea, mis külajutt võib lahti olla homme küla peal. :P Mind ei loksuda ka. Tean semu Ruslani vähemasti 5 aastat.

Raamaturiiul JYSKist on koju toomata. Oi vihastasin. Esmaspäev lähen poodi lärmi lööma. Lubati neljapäeval s o eile tuua. Tellisin eelmisel reedel kojuveo (kuigi peas käis läbi veotaxi on kindlam. Müüja õiendas veel kes - teab - mida. Riina aga arvas, et kojuvedu ja/või veotaxi tulevad ühe kallit. Mul oleks juba tookord hetk kindlam tunne, kui riiul oleks kohe koju saanud... Ja oma automehed on kuhugile kadunud... Ma ei süüdista kedagi, peale JYSKi ja iseenda. Riiuli raha olen makstud. Soovin riiulit! Tshekki kojutooomise kohta ma ei saanud.
JYSKist enam ei osta mitte iial !!! Väga negatiivne üllatus....

Kommentaare ei ole: