laupäev, september 23, 2006

HEAD SÜGIS KÕIGILE



Soovin kõigile head sügist ja vallatusi värvilistes puulehtedes!!!

Taas hilisõhtu. Teha oleks veel palju, kuid võtan aja maha ja lähen varsti jälle Victori kaissu. Mitu ööd pole taas oma diivanil maganud.

Neljapäeva õhtul oli Sirli juures tiimi asjalik õdus koosviibimine. Sain isiklikult mitu sada positiivset kogemust lisaks olevatele. See on hästi vaffa. Sõnadesse seda panna ei saagi, seda peabki igaüks vist ise tahtma tunnetada, siis saab sellest päriselt aru, et vaffa pole vaid mingi sõnakõlks. Nüüd saan aru, miks GNLD direktorid (kirjutan nimme eesti keele moodi, kuigi GNLD´s kirjutakse inglise päraselt director) rääkivad konverentsidest nii elavalt, et sõnu ei jätku. Arutasime töö asju, just psühholoogilist poolt ning grillisime õues. Minu jaoks õhtu õnne tipp oli viht saunas. :) Vihta ei olnud saanud ma tõesõna vähemasti viis aastat. Uskumatu, et igapäevane... ok, sauna pisiasi võib teha inimese õnnelikuks! Aeg - ajalt käin ikka saunas, mis mulle jubedalt meeldib, aga saunad on viimasel ajal vihata ning pool mõnust kaob otsekohe.

Eile käisin infopäeval mtü rahastamisest. Kuna üritus toimus Tartu Maavalitsuse saalis, mis on päästeameti hoones, siis tulidki trepist üles minnes appi päästeameti mehed. Võtsid mind ratastooliga kahe vahele ja kandsid ilusti 2-le korrusele. Normaalne. Aga jäin mõtlema, et päästeametile ei ole veel lihtne nipp selgeks saanud, kuidas ratastooliga mööda treppe joosta, kui on üksainus päästja. Ometigi olen koos Händikaga osalenud tulekahju ja bussi avarii õppustel, mis toimus justnimelt koos päästeametiga. Sihtgrupp puudega inimesed. On ju vahest, et kõige lihtsamadest asjadest ei alustada... Mul oli uus inimene eile abis. Lihtsalt ei julgenud teda taevatrepil esimesel korral ära ehmatada, seepärast palusimegi abi.

Täna tulin Riina ja Anitagga koju. Õigemini, Anita tuli mulle koju appi ning bussis saime kokku. Istusime tunnikese jõe ääres.

Tundsime rõõmu, et Eesti president on hr Ilves.

Kommentaare ei ole: