pühapäev, september 10, 2006

KOHUSTUSLIK KIRJANDUS :)

Äsja sain suures vestlusringis msn-s teada, et Maarika tutvusringis on mu päevik e blogi kohustuslik kirjandus :D Ütlesin , et jätke pull! Aga noh , nemad ajasid vastu....
Ups !!!
Mina ja minu päevik - nii tavalise argimure moega... Küsin iseendalt, kas igav ei hakka lugedes.... Mul küll vahetevahel kirjutades igav... On hetki, eriti siis, kui pole eriti miskit uut ja põnevat kirjutada, et lõpetan ... Elan ja vaikselt omaette edasi.
Aga mul hakkaks teieta igav ja kurb :D Teietagi, kes loevad salaja !!!
Olen egoist!!!
Mul meenus äkki eesti keele õpetaja ja kohustuslik raamat "Noor kaardivägi", mida ma ei suutnud üle 11 lehekülje lugeda. Raamatul ja mu päevikul pole seost! Või... jah, kuigi raamatukaaned olid roosakad, siiis ma ikkagi ei suutnud seda jala vahel hoida, kuna text oli igav ... Ometi roosa on olnud eluaeg mu lemmikvärv. :D See ehk seoses sellega, et üks neiu ei suuda vaatada mu kodukalt ega lugeda blogi, sest mu kodulehetaust on roosa :) Hästi armas vabandus! Kuigi ka blogi aadress on olemas ning mu blogi ei ole roosa. :)
Ma usun siiski, et minu päevik ei ole rangelt kohustuslik kirjandus :D
Täna on üleüldse kuidagi üllatuste päev!
Hommikul helistas Riina ja ütles rõõmsal häälel : "Tiia, sa oled ikka kihvt inimene!" Keegi pole mulle veel ekstra selleks helistanud hommikul, et öelda, kui kihvt inimene olen!!!!!!!! Ma olin sõnatu, suust tuli vaid vastuseks : "Jah???"
Päike säras.
Raadio ELMAR mängis.
Kohvilõhn hõljus toas.
Sain aru, et rõõmus pühapäev.
Oligi rõõmus ja hea :::))))

Palun, ärge hellitage mind kiitmisega ära!!! ;)

Kommentaare ei ole: