pühapäev, oktoober 15, 2006

Elu on proov peaproovita :)

Kuna homsest on mul hullumeelne nädal, siis kirjutan ettegi. Sest uuel nädalal jääb vähe aega arvuti taga olla. Mulle isegi meeldib arvutist eemalolek! Mu järgminem nädal näeb välja umbes selliselt:
esmaspäev - GNLD koolitus "Enesehinnag". Tean, et on hästi mõtlemapanev teema! Kogu eluks vajalik, et üleüldse toime tulla, kus iganes.
teisipäev - projektile viimane pilk .
kolmapäev ja neljapäev - kursusel.
reedest pühapäevani Tallinnas, laupäeval koolitusel ühingu esitajana.
On hea, kui vastu pean selle kiire nädala. Abistaja(te)le ka üsna keeruline nädal, sest ajad peavad vägagi kokku jooksma. Vastasel juhul ma ei saa hakkama. Tallinna sõidan üksinda. Kristi tuleb vastu ja on need päevad päälinnas mulle abistajaks. Pabistan nagu alati uue inimesega: äkki olen liiga karm või äkki juhtub midagi, et ta ei jõua õigeks ajaks bussi vastu... See pabistamine on minulik!!! Ei maksa tähele panna! :)

Vaatasin Lootuse küla mehi etv-s. Kuidagi parem hakkas südames. Kõik polegi lootusetu põhjakäinud inimestel. Vaja vaid soovi põhjast välja tulla. 11 meest - hiiglama vähe arvestades, kui palju on sõltuvuses olijaid... Imetlesin mehi, kes kõnelesid vapralt ja siiralt oma mustas minevikust. Piilusin papat, kel oli "Meie" saadet üli raske vaatada, kuid vaatas ega komminud ka. Alholismi on raske tunnistada iseendale. Loodan südamest, et Lootuse küla noormehed panid papa omaette mõtlema!

Elu on proov peaproovita -
see mõte on mind hommikust saadik jälitanud. Ei tea miks. Vist sellepärast, et tihti öeldakse : nagatiivsusest ei tasugi kõvasti rääkida. Kartus oma nime pärast jne. Aga elu koosneb heast ja halvast.
Kui minagi oleksin ainult üdini positiivne, kõik paha suruksin endasse - kas siis oleksin parem ja/või usaldusväärsem... Teeskleksin siis. Arvatavasti põleksin läbigi nii või naa... Võib-olla teengi vahetevahel oma paha meelega iseendale antireklaami, kuid see vigade proovgi on ka elu.
Kui elul oleks peaproov, siis oleks kerge tagasi võtta ja teistmoodi teha... Elu on siiski ainult proov, üksainus proov, mida saab vaid parandada ja edasi elada :)

Muide, mind pani see link sügavalt mõtlema:
http://www.tarbija24.ee/komm_tarbija24.php?ARTIKKEL_ID=223145&TASK=KOMMENTAARID Ehk mõni väide ongi liialdatud, kuid millised ohud valitsevad igaüht vannitoaski, millele me tõesti ei mõtle. Ohuallikad on ju nii igapäevased vahendid. Näiteks hambapasta!!!
Lugesin ja mõtlesin: hea julgust on üleüldse elada ja tarbida !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jumala eest :)

Olge tublid ja minge ikka julgelt edasi! Ja leite oma eluproovile õige mänguhoo! Jääge iseendaks aga alati!
Luban teile, et järgmine kord kirjutan hoopis põnevamat!

Kommentaare ei ole: