reede, oktoober 06, 2006

nii - nii...

Nii - nii, võtan pisut aega kirjutamiseks. See nädal on suht palju toimunud.
Ühest hetke rõõmust on kahjugi, et ta rõõm ilmus valel ajal. Bussipeatuses. Tartus. Kolmapäeva õhtul. Juhuslikult sattusime kokku lapsepõlve sõbranna Külliga. Muidu, ootasime busse kes - teab - kui kaua, kuid kui hakkasime Külliga paar sõna vestleme - nii tuli buss. Kuna vihma sadas, siis ei tahtnud me järgmise bussiga ka minna. Ei saanudki korralikult tsaugi öelda Küllile. Sellest jäi mulle mõru maik.
Olin vihmast märg ka. Tulin GNLD koolituselt. Minnes juba sadas tugevalt ja huvitav - minu uue mantli parem varukas oli seestpoolt märg. Küllap hoidsin kätt kuidagi lollakalt, et vihm voolas varukasse. Ei tea.
GNLD esmaspäevane koolitus oli üli hea. Panna paberile oma lühiajalised , keskmised ja pikaajalised eesmärgid, millest unistad. Nüüd ütlete mulle, et kerge ülesanne ju :) Proovige ja te enam ei nii väga naera. Unistamisesst algab eesmärk!!!! Kirjutan unistuse üles ja lisan kuupäeva, mil loodan saavutada unistusest eesmärk. Pole hullu, kui kuupäev lükub edasi. Tähtis on see, kas saavutad täpi pealt seesuguse elu - olu, millest unistad või mitte. Kas suudad iseendaga tööd teha või mitte, kuidas soovid elu - olu kujundada...
GNLD pole müügifirma. Minu meelest on iseendasse süvenemise ja tarbimisfirma. Kes teaks
veel öelda tööd, kus palutakse justnimelt unistused paika panna? Nõudakse muud, aga mitte
unistamist!!!! Onju? :)
Oli aeg, kus mind keelati unistada. Et suur inimene ei unista. Tagant arvan teadvat, miks ma mõnda asja ei püüdnud kätte, ei saavutanud. Unistasin poolikut. Peas. Südames. Kuid ei kirjutanud üles, et homme saab unistusest eesmärk, mida ellu viia ja alles siis on tulemus silmapiiril. Koguaeg lükasin unistusi homsele.. ja jäin hoopiski ilma. Paljust heast. Praegu kahetsen seda.
Unistage, kuidas jaks lubab!
Unistage igasuguseid unistusi, sest eesmärke on igasuguseid.
Privaatseid unistusi on suure südame luku taga, ja siiski neilegi kehtib sama reegel.

See kuu tuleb pingeline. Mitmeid käimisi ees. Ka Tallinna.

Nüüd unistama, mida head võib homme teha!!!

Kommentaare ei ole: