esmaspäev, oktoober 30, 2006

Tibid teel sihile

Hakkasime Mariga linna tulema. Kaagverest esimene buss ei tulnud, kuna on koolivaheaeg. Siis helistasime GoBusi, teatati, et koolibuss vaheajal ei sõida. Läksime kähku kähku Vana - Kastre peatusesse. See buss ka ei tulnud! Arvatavasti jälle koolibuss... Ühtegi silti ei ole, mõtle ennast halliks. Hakkasime siis sõpradele helistama. Lõpuks Mari sõbranna tuli meile järele. Meie hakkasime Tartu poole hääletama, peale ei võetud :( Küllap ratastooli pärast. Siis hakkasime Mari sõbrannale vastu jalutama. Jõudsime poole Tartu maa peale. Siis ta tuli meile autoga vastu. Kell oli seitseteist nelikümmend. Õues oli kottpime, kuigi tegelikult ei olnud - Luunja kasvuhoone tuled valgustasid. Aga me jõudsime GNLD koolitusele täpselt minutipealt.
Huvitav, kuna hakatakse ratastoolis inimest auto peale võtma, kui ta hääletab? Peaks tooli peale reklaami panema - ma ei ole tool, ma olen inimene ja tool käib legona kokku.
Koolituse alguses avastasin, et mobiil jäi Mari kätte. Liis tormas Marile järgi, ent Mari oli juba kadunud. Küllap läks autoga ära. Nii helistaski Liis Mari tütre telefonile ja palus, et too ema sõbrannale helistaks, et emale öelda, et olgu Tiia telefon tagasi toodud. Mõne aja pärast tormaski Mari sisse ja andis telefoni mulle tagasi. Nalja kui palju! Aga nali ei ole see, et Maril on täna sünnipäev :)
Palju õnne!

Kommentaare ei ole: