laupäev, oktoober 07, 2006

Veel "hullumeelsus"

Mul on nagu tegemistest veel vähe - eile õhtul panin end kirja pereteraapia kursusele. Eks näe, mis saab!!! See kursus on mõeldud erialade spetsialistidele, kes töötavad või hakkavad töötama teiste inimestega ja kes klientide/patsientide paremaks abistamiseks vajavad teadmisi. Kuna olen erivajadustega perede ühingus, siis miks mitte veel õppida juurde . Lõppude lõpuks on mu unistus ükskord olla nõustaja, siis sellest unistusest peab eesmärk, mille tulemus võiks nähtav olla 4 aasta pärast. 4 aasta pärast on loomulikult esmane tähtaeg. Ei ole miskit katki, kui kuupäev siis lükub edasi :)

Täna käis minu pool Piret ja sai taas hea kogemuse GNLD´st. Määris keeleotsa villile aloe vera geeli. Mitu korda järjest. Ta nägu oli küll üli hapu. Äsja msn´s ütles:
piret says:
oota, vaatan peeglist oma villi kas on
vill on alles aga valu on nagu peoga pühitud
ei sega söömist ja pole kuuma tundlik
piret says:
ma olen nagu katsejänes.ei ma olen nagu loll..muidu ei usuks kui saab omalnahal ära katsetada
tiiatibu says:
gnld on just see
tiiatibu says:
kogu elu on katsejänes
tiiatibu says:
tegelikult
piret says:
jah nii ta om

Onjuu, elu on katsejänes!!! Katsetame absoluutselt kõike ja miks siis katsetada teise inimese häid kogemusi omal nahal :) Arvan, miks vill alles on, on see, et vill polnud tekke järgus, vill oli üsna suur - nägin oma silmaga. Piret "näitas" mulle keelt :D
Samuti on mu nohukesega, ma ei saanud õigel ajal jaole, kuid aloe vera geel on mul nina lahti hoidnud. Mul on kogu elu nohuga nina 3 nädalat kinni, tatt paks ja kole, iga poole tagant
nuuska... Nüüd aga kõik hoopis teine lugulaul. Ja pea ei ole ka uimane nagu tavaliselt nohuga on olnud. Olen söönud kaks korda rohkem ka toidulisandeid, nohuväsimus ma igatahes ei tunne.
Mul huulel vill, sellega sama lugu nagu Pireti keele villiga valus enam ei ole. Olen villile määrinud eilsest vähemasti 7 x aloe vera geeli - loodan, et homseks on kadunud.

Vot, selline lugulaul täna!!!

Aa, olen kurb :( Tuisutaat on mul kaotsis :( Ega me viimasel ajal palju ei suhtlenud, kord kuus, aga jah.... pole enam vastanud paar kuud. Eile piilusin üle pika aja ...ee´sse, lootes, et ehk leian ees teade tuisutaadilt - ei leidnud.... Ta polnud ka omal kontol käind, vist. Ega midagi! Paljugi, mis võib olla! Igatahes minu südames on väga armas mäletus neti - suhtest, mis kestis paar aastat ....... ja loodan, et tuisutaat ilmub taas lagedale ja teeb mulle lehv - lehv :) kõige ootamatul hetkel :)

Kommentaare ei ole: