laupäev, november 11, 2006

Ahjusuu ees

Istusin jalad kõveras, käed ümber põlvede ratastoolis (väga mugav puhkeasend nagu tugitoolis lõõgastunult istudes) . Mõtlesin elu üle. Kodus sellist luksust ei ole. Mõttedes on ahju tegemine koju mitu head aastad juba, hiljuti kirjutasin sellest juba, kuid enne tuleb üht - teist tähtsamat teha kodu heaks, nt lähiajal uus uks panna... Ahi on tähtis. Ma ei suuda kõike korraga. Tasapisi. Samm sammult valmib unistuste k0du.
:)
Unistuste kodus peaks olema palju armastust. Naljakas, mul nagu oleks armastus. Enda sees. Pagan võtaks, jagada armastust kodus pole küll eriti kellegile... Ma ei hala. Vaatan tõele näkku. :) OK, OK, kodus on papa - kuid temast jääb mul armastust üle. Kui eile ütlesin, et ei suuda enam uuesti suhe luua... siis saan ju aru, et kõik mehed ei ole jobud :D Ainult targad ja mõistlikud mehed on peamiselt ÕNNEKSKI hõivatud... :) Mina olen valiv. Väga valiv. Mulle on öeldud, et olen ideaalne (seda mitmeid kordi) - sellepärast hakkavad targadki mind kartma. Ma ei mõista seda suletud süsteemi :D :P
Miks peaks ideaalsust kartma?
Ja ometi minagi kardan ideaalsust.
See tähendaks, et mitte ühtki eksi sammu. Ideaalsuses pole, ei peaks olema valu ega pisaraid. Kuid ainsatki suhet vist ei ole mingi probleemita ega eksitava sammuga.
Minu puhul on arvatud, et olen ja nõutud olla kõige kõrge tasemel. Unustades, et olen siiski lihtsalt inimene. Ma ei suuda olla ideaalne. Minagi tohin vahetevahel olla keskmine inimene oma vigadega.
Ohjah, kuid siiski parim oleks jagada kodusoojust.
Mõnikordki.
Tean, et mul on sõpru, kelledega jagada armastust. Aga see pole see armastus, mida aeg-ajalt hing igatseb kisendades ja hääletult.
Armastuseks on lõpmatuid võimalusi :) Kõik on tähtsad.
Aga...
Lapsena oli mängunurk ahju taga. Alati oli soe ja kodune. Mulle meenus, et ma ei oskanud unistada kesk- ega elektrikütest. Mäletan , et unistasin vahepeal paljudest ahjudest suures majas :D armsa ja õnnelikku pere keskel... Pisike trits ei oska ju mõelda elu argimuredele. Ja parem on :) ...

Äh, ärge pange tähele - talveõhtul võib ahjuuksesuu ees võib igasuguseid asju mõelda :)

Kommentaare ei ole: