pühapäev, november 05, 2006

Eilsest ja tänasest

Eile toimus niisiis LEEPÜ infopäev. "Tartu" hotellis. Mina pole iseendaga rahul. Ma ei teagi, mida isiklikult oleksin saanud paremini teha , et läinuks paremini, kui läks... Rahvast oli kohal vähe. Ootasime siiski rohkem osavõttu, kuigi üsna mitmeid ütlesid viimasel hetkel ära, kuid nad kõik jäid südames meiega. Neid oli / on palju. Mitukümnend vähemalt. See julgustab edasi minema ühinguga :) Võib - olla on see parim arusamine eilsest, et elule ligipääsu küsimused on olulised.

Meie moto on ju "Ligipääs elule".

Üllatus oli minu jaoks see, et "Tartu" hotelli trepi kõrval on kaldtee - käin pidevalt sealt mööda, kuid varem ei olnud tähelepanud. Kui wc-s oleks seepki olnud , oleks teenindus vägagi tasemel olnud.
Õhtul tegime vallatusi Maarja pool. Soovisime küll kuhugi pubi või ööklubi minna, kuid oli ju laupäeva õhtu ju - kõik kohad täis. Tiirutasime mitu korda kesk Tartus edasi - tagasi. Otsides kohta, kus maanduda. Tantsimisekski. Tantsimisest pidingi loobuma, urr. Selle-eest tutvusime taaskord 2 hästi sõbraliku noorega, Andrese ja Merliniga, kes on Kareli tuttavad ning sõidutasid meid õhtul linnas ja jäid meiega kogu peokeseks. Mängisime "miks ja seks". Teemaks tsirkus. Üks küsimuse - vastuse kompott tuli hea välja:
miks elu on raske - seks elu on tsirkus :D

Täna jõudsin lõpuks koju. Aitäh Andresele ja Maarikale abi eest!
Nüüd tulevad uued sihid ja eesmärgidki, kuid on vanu unistusi , mis ei tohi vaid unistusteks jääda... :)

Kommentaare ei ole: