kolmapäev, november 22, 2006

naeratan nagu eile... üleeile... ja GNLD´st

Meeleolu on veidi parem, kuigi projekti saatusest ei tea ikka veel mitte mõhkugi... See sööb närve :) Pinge väsitab :) Aa see on tõepoolest vist tänapäeva popp vabandus, mis viib stressini. Alati saab pinget kuidagi leevendada. Unustada hetkekski. Ei tohi end upputada tõesti enesehaletsuse sohu :)
Ola pigem kasvõi külmunud oasupp, millel ei ole enesehaletsust, et teda ei võeta lusika pealegi... :P
Otsustasin, et ma ei lase väga enda sisse inimeste masenduse ja uniseid virinaid. Lihtsalt ei suuda jääda muidu rõõmsameelseks. Olen olemas küll toetajana, kuid ma ei saa lubada iseend tappa teiste muredega... Sorry, kui kõlab julmalt! Mul ei ole võimalik talvepimedust vähendada - seega soovitan minagi, tehke midagi nauditavat. Mõelge, et olete parimadd iseendale. :)

Paljud on aina küsinud, mis on ikkagi GNLD...
Kordan taas ja taas, et kallis hind on väga suhteline küsimus. Enamus inimesi on kinni vales tõekspidamises ja mingis ettekirjutatud hoiakureeglis - tundmatu on päh ja kohutavalt kallis. Eile jäid silma poes olles jälle näiteks alkoholi hindu ning mõtlesn, et kas need on normaalsemad, kui GNLD hinnad. Siiski ostetakse häid ja kalleid marke :) Süvenedes natukene rohkem GNLD´sse, kui tarbimisfirmasse ja ühte äritegemis võimalusesse, saab selgeks, et jah suht kallid tooted on tegelikult vägagi normaalsete hindatega. :)
Ma tean, et olen lugejatele ühte teist kirjutamata jätnud. Nt hinnakirja. Seda MEELEGA, sest hea firma koostööpartner ei pane hinnakirja avalikult välja - see on nii. Vabandusi pole teie jaoks mul vaja välja mõelda, sest minult saate küsida kõik hinnad, mis huvitavad ja rohkemgi veel.

Nüüd pean lendama...

RÕÕMU :)

Kommentaare ei ole: