neljapäev, detsember 21, 2006

Nii - naa

Eile käisin sotside jõulupeol. Laulsid Indrek Kalda, Jüri Lumiste ja Toomas Lunge. LAHE. Kuulasin Toomast ning mõtlesin, kas ta mäletab mind... Oleme väiksena koos vist mänginud ja metsas käinud - me isad olid töökaaslased. Toomase ema oli mu õppejõud.
Veel tantsisin seltskonnatantse. Küllap oli kogemus kõigile, kes vahetasid mind oma paariliseks.
See ongi võrdõiguslik elu - otse tantsupõrandal :)

Täna hetkel on nii - naa tunne. Püüdsin ajada vana - aasta viimaseid asjaajamisi. Käisin lõpuks pensioniametis. Ammu soovisin küsida, kas nad mulle täiendõppetoetust annnavad. Pereteraapia kursus on tasuline. Teadsin kohe vastust. AA kuna ma ühtegi riigi poolsest toetust aastaid soovinud, siis julgesin minna... Õppimine on oluline. Tõesti, tõesti, ongi nii, et kui puudega inimene ei tööta, siis ei saa ka mingit õppetoetust.
Rohkem minuga pensioniametis ei rääkitud ka. Olin nagu üleliigne lüli seal laua taga. Ei pannud tähele sedagi, kas mulle "nägemist"öeldi või mitte. Kusjuures vanem ametnik ei teadnud, kuidas vastada. Kutsus juhataja kohale.
Eeldasin, et ametnik, kes laua taga istub, peab olema pädev vastama.
Veendusin taaskord, et midagi on nihkes me kodumaal.

Ja mu kilekott uute maalimistarvedega ununes vist postimajja... Olen harjunud, et ma ei pea iga hetk abistajat kontrollima... Ma ei teagi, kes süüdi rohkem... Mina või Diana. Püüan usaldada ikka abistajat, vahel harva piilun silmanurgas, kas ta võttis asjad kaasa või mitte. Tegelikult vahel on päris tihti. Täna vaatasin asju süles, et nood maha ei kukkuks, kuni saavad paaki sisse lastele... Kuhu kilekott jäi või kuhu ununes, see on meil mõlemal tühi koht.
Ikka juhtub :)

Ja praegu sain MSN-s taas ahelsõnumi:

"Täna, keskööl saab su armastatu aru, et ta armastab sind. Midagi >head juhtub homme kell 2 pärastlõunal Sinuga. See võib juhtuda >ükskõik kus... Ole valmis sinu elu parimaks üllatuseks Kui sa se da >ketti murrad, saab sul olema armastuses ebaõnne 10 >järgnevat aastat Kui saadad >selle 15 minuti jooksul 15 inimesele"

Loodan, et tunni pärast ilmub mu armastus :P :) ;)

Kommentaare ei ole: