reede, detsember 29, 2006

Täna...

Täna on üleeelviimne vana - aasta päev.
Täna on Merili ja Merli nimepäev. Ülehomme on Silveri nimepäev. :) Palju õnne kõigile, kelle nimed on Silver, Merli ja Merili!

Täna ei suutnudki rohkem teha, kui kokku lüüa 2006 aasta raamatupidamist. Mina ei oska öelda, kas klapib või mitte, kuid rahule jään enam - vähem küll. Üle mitme aasta oli üsna hea aasta.
Loodan, et järgi jäänd aasta 2 päeva ei tumesta aastat :)
Homme pikemalt, mis on olnud selles aastas positiivselt ja negatiivselt. Iseendaga võin lõpmatult norida ju.

Täna praegu olen lummuses Helend Peebu Kerjuselaulust, mille vanameister esitas etv´s Teatriaasta saades. Aplaus vanahärrale mõtteski! Kerjuselaul on saatnud mind kogu elu. Tüdrukuna juba raadios soovikades ei saanud sellest laulust kunagi liiga palju. Ma teadsin kaua unistuse lauluna, mitte Kerjuselauluna... Kurb unistus lootuses, mis iial ei lähe täide... Suur igatsus... Siis , kui juba teadsin laulu pealkirja, mõistsin, et ka armastuses võib kerjus olla ning nii siirast ja puhast tunnet nagu selles laulusõnumis, ei leia tihti.
Mina pole leidnud.
Ja kas isegi olen oskanud siiralt ja jäägitult armastand pisaras silmis...
Sooviksin uskuda, et olen püüdnud...
Kuid tean sedagi, et jään armastuse kerjuseks surmani. Ja mitte ainult mina. Paljud on ja jäävadki. Lihtsalt lillede teel ei soovida näha okkaid... Nii on lihtsam minna oma rajal valuta, kergemeelselt, süvenemata iseendassegi...

Helend Peep oli VÕRRATU :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ma väga ei tahaks tähenärija olla aga tegelikult on ta Helend Peep:)