neljapäev, jaanuar 25, 2007

Külmapüha ehk ärge kunagi tehke midagi tähtsat uimaselt

Täna oli selle talve külmem päev.
Olin pool päeva linnas. Täna sain kasutada 2 isiklikku abistajat. Luksus :D Ei, tegelikult Katrinal oli proovi- ehk esimene tööpäev. Diana oli lihtsalt turvaks kõrval. Nagu ikka mul on olnud uue abistaja puhul.
Ma usun, et mu tutvusringis on taas üks armas inimene juures. Katrina. Muidex, ta leidis mu töökuulutuse just minu kodukalt. Ta ütles, et mõistis koheselt, mis on töösisu ning eriti olevat meeldis kuulutuses "kohvipaus" :) Ei mingit arvamust, et olen tige inimene. Järelikult, õige inimene luges õigel ajal õiges kohas mu kodulehelt töökuulutust :)
Millegipärast arvan, et Maarika ja Katrina on suhteliselt sarnase mõtemaailmaga. Ka Maarika suvel alustas töövestlust, et teda huvitab, kuidas puudega inimene eluga toime tuleb. Nii ütles Katrina mulle umbes poolteist nädalat tagasi e - kirjas. Eile Wlide kohvikus, kui esimest korda kohtusime Katrinaga, andis ta mulle tervituseks julgelt kätt :) Seda tegi abistaja kanditaat küll vist esimest korda. Hästi armas ja hea algus oli!
Usun, et Maarika on nüüdseks väga mõistnud, kuidas mina isiklikult toime tulen. :) Loodan väga, et Katrina saab ka aru, kuidas saan hakkama. Et ma polegi teistsugune.
Neiud läksid tagasi Vana - Kastrest. Mix buss ei tulnud, seda ma ei oska arvata. Ehk hilinesed neiud minut paar bussiupeatusesse. Igatahes neiud külmetasid tund maanteel...
Eile uimase peaga olen teinud iseendale vastiku käkki. Jäägu esialgu mu teada. Olen lihtsalt tige natuke...

Kommentaare ei ole: