laupäev, märts 31, 2007

Tööpäev VAIKUSEGA ::))

See on siis minu viimaseid maalimistöid "Mm, kohv..." , akrüül. Mis loodetavasti ripub kuskil Waide motelli seinal. Nohjah, te näete seda maali tänu motelli ühele omanikule, kes pildistas maali ja saatis mulle minu soovil. Aitäh !!!
Minge kindlasti Waidesse kohvi jooma!
Maal võiks alati parem olla...

Täna lõi lained me LEEPÜ tulevane imevahva ja VAJALIK projekt, mille liimitsesime Maarjaga esitamissobilikkuks. Aprillis esitame kindlasti kuhugile fondi. Olen peaaegu veendunud, et mõnigi saab shokki, mida Tiia jällegi tahab päevavalgele tuua :D Kuid uskuge, see pole mitte midagi koledamat kui vaikuses pikselöök :P ;) Pigem midagi väga ilusat nagu liblika lend vaikuses :) ;) Loodetavasti läheb selle projektiga palju rutem paremini, kui läks EI - projektiga!!! St hoian suuri varbaid ja teised hoiavad pöidlaid, et see projekt kellegi poolt rahastatud saab!!! Projekti teematika on me ühiskonnas minimaalselt kajastatud või on kohati tabugi, ometi see on igapäene elu osa erivajadustega inimestel ka või vähemasti peaks see nii olema :)
Muidex, projekt pole ainult minu oma, vaid on mitme inimese peas keerlenud ligi poolaastaat. Seega, ei saa Tiia kaela midagi veeretada :P ;) ;)

Aitäh Liisile, kes sa tuletasid meelde, et oled jätkuvalt kõike muu kõrval mullegi abistajana olemas ning loed jätkuvalt mu blogi! Kus sa muidu teadsid, et olen taas abistajate otsinguil :) ;)
Elu on ju armas, kui su kõrval on armsad inimesed :)

2 kommentaari:

Maarja ütles ...

Veel eile hilisõhtul mitmelt inimeselt nii head tagasisidet saada - see on midagi SUURT. Arvan, et tean saladust - me "lihtsalt" teadsime projekti MIKSI, olime tegelt ju aastaid teadnud. Ja siis "lihtsalt" panime ta kirja:)

Tiia ütles ...

Või saame häid vastukajasid sellepärast, et me "lihtsalt" teame, MIKS "lihtsalt" elame ning soovime teisigi julgustada "lihtsalt" elama, ah :) ;)

Tuli liiga filosoofiline vist :P