neljapäev, aprill 05, 2007

ÜLItäpsus :P :) ehk mõistmatu telefonikõne

Mobiili helin.
Tundmatu nr.
Hästi meeldiv naise hääl tutvutas ülikiiresti end, millest ma ei saanud üldse aru ning küsis, kas loobun ise ... stimulaatorist... mille tellinud olin...
MIS ASJA??????
Ma ei uskunud oma kõrvu ega kuulmist. Küsisin uuesti. Siis ütlesin väga selgelt ja aeglaselt, resoluutselt: MINA EI OLE MIDAGI TELLINUD.
Naine vabandas.
Kusjuuures väga hästi sai ta minu kõnest aru.

Mina naersin südamest.
Ma ju ei tea, tagantjärele mõeldes ma ju ei küsinud, mis stimulaatorilt täpselt mõeldi. Tummaks lõi juba tellimus, mida ma ei ole teinud raudkindlalt.
Igaüks oma rikkutuse tasemelt :) ;) :P Aga variante on suht vähe ja mulle tundub, et see, mida mõtlen ja kuulsin, ongi see, mida kuulsin.
Oleksin end roheliseks vihastanud, kui see kõne oleks olnud teisel ajahetkel, kuid tegelesime taas just Maarjaga seksuaalsuse projektiga. Oli täitsa paras õige hetk selliseks kõneks. Lõbus oli!!!

Tegelikult masendav ja väga suur ehmatus oleks olnud siis, kui sellise sisuga kõne oleks tulnud näiteks mõne lapse mobiilinumbrile. Äsja tegin uurimistööd 1188-s. Tundmatu nr täiesti ilusti olemas ühes Studio .... OÜ´s Tallinnas, kuid muu info puudub.
Seega tünga kõne ei saanud ka olla!

Siiski segadus on nende poolne. Võib - olla suur lohakus samuti.

Tss, projektist aga pikemalt kunagi hiljem ehk :) Taas vaikin vaikuses :) ;)

2 kommentaari:

Maarja ütles ...

Mõtlesin eile selle peale, et saame vist TÕESTI asjadest üsna ühtemoodi aru - Sulle paistis OK olevat, kui päris palju omaloomingut tegin, olen ju ennegi teinud. See on hea tunne:)
Häid pühi !

Tiia ütles ...

:)oligi vägagi OK. Lõbus oli. Sa ise tõdesid Liisile, et pole mind elus nii lõkerdamas näinud - 10 minti ainult naersin saamata sõnagi suust... Vahel on ootamatuid naeru vaja!!

Mõtlemegi ühtemoodi :) Ja omalooming - see on HEA tunne :)

Värvilisi pühi!