pühapäev, mai 13, 2007

Jaa - jaa - jaa... aga uut arvutit ON vaja....

Käiti just MSN-i viga otsimas. Taas. Ei leitud. St olen ikka kodus kes - teab - kui - kaua nüüd veel MSN-ta. Küllap niikaua, kui suudan osta UUE arvuti!!! Lubati küll internetist otsida niisuguse vea põhjus nagu mu arvutis MSN-i puhul, kuigi teised on selle probleemi lahendatud uue arvuti ostmisega. Küll tulevat seesugune probleem üle öö - õnnetused ei käigi üle kivide ja kändude, vaid ikka mööda... arvutide :D Niisiis, minagi ei pääsenud vist interneti lahingust: 2-päevane internetita olek röövis mu arvutis MSN-i. :P(O) See on ainus mõistlik seletus... Windows 98 viga see... Liiga vana arvuti, et ta suudaks kõikidele lollustele vastu panna, mis internetis toimub...
Järelikult, MINA polegi siiski ei olegi LOLL, kes ei oska isegi MSN-i viga korda teha!!! Ja tüdrukud, Maarika ja Erika pole samuti rumalad nagu nad ise mu arvuti taga eile arvasid öeldes naerdes: leia keegi targem, kes jagab lahendust . Siin kohal on mul hea meel , et ei teinud iseenda marki täis :P ;) :)

Siiski mul oli väga lahe näha inimest, kellega polnud vist küll 101 aastat juttu ajanud ega ammu näinud. Pubekaeas ja noorte naistena olime palju koos, ta on mu sõbranna õde. Tegelikult ma pole siin pooltest tuttavatest kirjutanud ega ei tee arvatavasti ka kunagi. :) Kuigi nii mõnigi hetk võib - olla lugejatele suhteliselt segane, kuid uskuge, et minu jaoks on rõõm, kui teele sattuvad uuesti ikka ja jälle vanad tuttavad ja sõbrad, kes on jäänud kaugeks ning siiski lähedasteks. On hea kuulda, kuidas meil läheb :)

Ja kui suudan uue arvuti hankida ja pääsen taas normaalselt MSN-i, loodan kuulda teiltki õnnelikke sõnumeid, kellega ma päris elus tihti ei kohtu. Ja muidugi võite alati mulle kirjutada e-armastuskirju ;)



3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tiiakene, mis uus arvuti - uus windows vaja installida kõigest. Kas sebin mõne itimehe?

Tiia ütles ...

:) täh, kallis Liis

Aga sebi oma mõni itimees ;)

Kuigi sain just praegu tänase healt abimehelt pika õpetuskirja, ta lubas ju päeval uurida... Proovin, kas oskan juhendi järgi ise - äkki õnnestubki,
kuid
ma pole itiMEES :) ;)

Tiia ütles ...

noonii, ui tervet ülesannet ei jõua, tee pool, aga tee hästi...

õpetaja Lauri õpetusest on mulle praegu vähe kasu, tegin täpselt poole õpetuseni, siis

mök - mök

ütlen teile, et ma ei jätta jonnimist, ma pean arusaama, kuidas see lahenduse käik peab olema, et taas MSN-i pääseda

aga itiMEHEKS ma tõesti ei hakka - keerulisem kui armastus on arvuti :) ;)

nüüd on mul vähemasti 7 erisoovitus MSN-i tagasivõitmiseks ;)

AITÄH SÜDAMEST KÕIGILE, kes püüavad
mind aidata nõu ja jõuga!

Ükskord me niikuinii pääseme minu arvutis MSN-i tagasi!!!