laupäev, juuni 02, 2007

Kui armas!

Käisin üle 100 aasta uno.ee´s oma kontol ning leidsin taas oma tuisutaadi kirjakese :) Suhtleme kaootiliselt, kuid kirjakestes õhkub hingesoojust.

Papa käsib juba mitmendalt korda mul kirjutada tv3 saadesse maamees otsib naist. Ütlesin, et olen ratastoolis - see rikub kõik võimalused ära... Selle peale papa pani vastu jumala siiralt: "Ja mis siis?! Maatöid peaksid oskama ju..."
Pagana armas papalt :)
Aind... igatsen tõelist armastust, kus pole ratastool tõesti määrav ning ma ei arva, et üks tv saade on selle leidmiseks kõige õigem koht :D

Maatöödest ei oska ma vist ainult lehma lüpsta :P

4 kommentaari:

Maria ütles ...

Ma olen su papaga täitsa ühel nõul. Mina sinu asemel kirjutaksin ka. Esiteks ei saa ühtegi võimalust ju ometi maha magada ja teiseks... Kas poleks mõnus oma elu väheke vürtsitada?
Milleks ühele võimalusele lihtsalt niisama ära öelda?
Ja tead.. Igale inimesele tuleb võimalus anda.
Proovima peab.
Mina usun sinusse!!!!

Muide nii tore, et tagasi oled !!!!

Tiia ütles ...

:)muidugi võiks proovida ju, mis juhtuks hoiakutega - kas ja kuidas ... tavaliselt on kriips peal meie meestel, kui naine on eripärane st erivajadustega... võib - olla nii mõnigi naine tõmbub seepärast tagasi - ja niimoodi ei muutugi hoiakud iialgi...

oleks mõnsa suvegi vürtsitada ja suhkrustada - seda ma kavatsengi igal juhul nii või teisiti ::))

ehk lamab armastus hoopis kuskil liivarannas ;)

kaalusin, et äkki lõpetan blogimise... AGA nüüd on mul ka RÕÕM tagasi olla ja taas mugavalt oma väikeste varvastega kirjutada :) nii tore, kui igatsesime üksteist :)

Maria ütles ...

Ära lõpeta blogimist... Palun.
Kuigi see on loomulikult igaühe enda otsus.
Kolisin ju minagi liigse tähelepanu eest.

Tiia ütles ...

Tead, ma vist ei suudagi blogimist lõppetada! Olen sellega nii harjunud...