neljapäev, juuni 07, 2007

Kurbus... ja mõtlemapanev :)

Projekti "Vaikus on sexikas" Päikeselille fond ei rahastanud. Kahjuks. Võib - olla teema on siiski EHMATAV. TABU VEEL. Mõtleks, füüsiliste erivajadustega inimesed sexivad ja neil on ka sünnist saadik oma sexuaalsus!!!

Miks on nii, et seda kõike on just kõige raskem mõista füüsiliste erivajadustega inimeste juures?

Pole hullu, me ei loobu ideest!!! Selleks on liiga palju juba antud...

Ma mõistan suurepäraselt, et vanurid ja vaimse puuetega inimesed vajavad projektitoetusi. Tegelikult ma pole üldse kadegi nagu arvata võib.
Ainult, miks MTÜ-d peavad ränkrasket vaeva nägema rahade hangimisega, et täita osaliselt sotssüsteemi täitmata ülesandeid... Ja kui raha ei saagi, siis mõelda, miks kuradi pärast meie projekt ei kõlbanud rahastamiseks... Et äkki eesmärk oli vale ja nii edasi.
Ja ometi, arvan, et tagasilükkamiseks on kaks põhjust: rahaline nappus ja hoiakute mitte mõistmine, mis võib - olla peamine põhjuski.
Täna hommikul jõudis minuni mõte: andestamine on õnnelikkuse võti. Ehk sellepärast olengi peaaegu õnnelik naine, et olen tohutult andestatud. Kuigi sisemuses keeb valu, kuid sellele vaatamata ma ei lähe iseenast läbi põletama. Paljud teevad nii. Upputavad murevalu... Mitte ei saa hingevaluga sõbraks... Tegelikult olen momendilgi nukrameelne, kuigi proovin särada. Nõnna on lihtsalt kergem.
Eile õhtul ma muidex paljundasin esimest korda ise. Oma jalaga. Nimelt otsin kallikesega koos musikese :) ;) Printer - koopiamasin-skänner. Tavaline asi. Kuid minu jaoks tundus jällegi uue asjana, millega saangi taas hakkama. Kuigi see polegi raske. Siiski omas kodus oma jalaga paljundada :) Ja siis mõtlesin taaskord, et miks ikka ja jälle öeldakse, et teine teeb ära või ära mine poodi, lase leib koju tuua ning ole rahul...
Vot, ei ole rahul!
Rahul olen siis, kui saan ise teha :) :) :)

2 kommentaari:

Maarja ütles ...

Palju õnne uue väljakutse puhul:)

Tiia ütles ...

täh - täh :)

uued väljakutsed loovadki põneva elu. oleks neid vaid rohkem - kas kõige pisemaid :D