kolmapäev, juuni 06, 2007

Tehtud, Pärnus suvitamas käidud:P

Käisin täna Pärnus. Projekti asjus. Projekt EI jää tegemata - ükskord me võidame NIIKUINII:) Rohkem ma hetkel tööasjadest ei räägi.

Olin esimest korda nii ilusal suvepäeval lihtsalt jala suvepealinnas. Iga nurga taga on vähemalt 2 välikohvikut, mis on üllatavalt armas. Ja tunglemist ma ei näinud. Mereranda me Erikaga seekord ei jõudnud - aga ega see päevitamine ei jää suvel Pärnus olles tegemata;) Oli muud tegemist. Ja panin oma maalimisühingu lepingu Pärnu Postimajas oma käega posti - Erika ja Karel pistsid kisama, et olgu oma valge käega postkasti pistetud:P. Karel aitas kätt juhtida - jalaga oleks olnud suht ebareaalne, kuna postkast oli KOHANDAMATA - ava oli kasti peal, ja mul oli hästi lühike kleit seljas :P. Olin hirmus-hirmus rõõmus ja rahul. Ei taha miskipärast öelda, et õnnelik.

Pärnu bussijaama invavets on ABSURDIKAS RUUDUS:P, eriti peegel on lausa KUUBIS. Peegel, mis tahab olla nö abivahend enda mukkimisel, on enam-vähem lae all - mitte ainult minu, vaid ka Erika jaoks, kes nägi ainult oma otsaesist. Muidex, keskmine eesti naine on 160 cm pikk... Ja pott on nii väike, et ma tahaks teada, kuidas suur mees seda kasutab. Ja käetoed on täpselt RATASTOOLI PÕHJA kõrgusel:P Mulle oleks iseendast ehk isegi hea, aga-aga-aga... Ja veel üks asi, mis mind invatualettides ikka ja jälle närvi ajab - mix kasutatakse neid koristusvahendite laona ? Sellised reisimuljed siis Pärnust.

Kommentaare ei ole: