reede, juuli 13, 2007

Aega läks, kuid nüüd siis on ilmunud kauaoodatud luulekogu

Umbes kaks aastat tagasi kirjutasin kodukale:
" Paralleelselt minu aitamise kampaaniaga toimus MTÜ ZAPAKAZZ´e luulekonkurss „Sahtlist netti“, mille teemaks oli „Tolerants“ , mis oli pühendatud minule ja luulekonkursi žüriiliige olin koos tuntud kultuuritegelastega. Selle , 2005 aasta kõrghetk oli minu jaoks 30. juunil Tallinnas Nõmme Kultuurikeskuses luulekonkursi lõppüritusel. Ausalt öeldes, mul olid külmavärinad kogu õhtupooliku, mil loeti häid luuletusi. Kahes voorus oli kokku ca 180 luuletust, 73 luuletajalt. Finaali pääsesid 30 paremat. Võitis Ingel, publiku lemmik oli Hunt. Oleks patt elada teadmises, et konkursile saadetud luuletused jäävadki pärast pidulikku sündmust sahtlisse tolmuma. Ma sooviksin kõik luuletused kinkida omakorda tuhandele inimestele, kes on igas mõttes vabameelsed ja tolerantsed! "

Nüüd ongi luulekogu "Läbilõige" ilmunud:
http://www.studium.ee/kirjastus/luule/luule.htm
Ma ei tea küll, kui mitu luuletust ja millised luuletused on "Tolerantsist" luulekokku pääsenud, kogunisti luulekonkrusi peakorraldaja Vallo ei tea veel seda, kuna ta ise ei tegelenud kirjastamisega... Loodan siiski, et mõni hea luuletus, mis oli konkursivõitluses 2005 aastal ning kus ma olin züriiliige.
Igatahes mina suvatsen luulekogu osta.

Kommentaare ei ole: