kolmapäev, juuli 18, 2007

Ühe õhtu loll küsimus ja veel lollim vastus

Mehed võivad vahetevahel narrid olla. Tõesõna.
Üks hilisõhtu vaid küsiti flirdis ilma igasuguse sisejuhatuseta: "kas endale ka teed?"
Ma ei olnud kuu pealt kukkunud, vastasin: "soengut või kohvi?!" Einoh, lollidele tuleb lolli kaasa mängida :D Sellele järgnes väga otsene küsimus. Mina küsisin, kas enne saaks ehk tuttavaks... Näis, kas tutvus järgneb... Tavaliselt mitte. See küsimus lööb muidu kanged mehed jalust ja nad kaovad silmapiirilt. Uskuge, haritud inimesel hakkab häbi.
Kunagi tuli välja, et umbes samalaatse küsimuse esitaja oli keegi õppejõud... Loomulikult ütlesin siis oma arvamuse temast.
Igatahes minu poolt tutvust ei järgne.
Ma lihtsalt ei suhtle pikemalt rumala inimesega.

See pole ainult minu kui erivajadustega naise kohta käiv mure. Mu sõbrannad kaebavad ka, et mõned teisest soost olevused st mehed püüavad olla väärtslikud mehed, kes ometi teevad kohe enda marki täis.

Selline küsimus ei ole flirdimise algrakukenegi.
See on lihtsalt NÕME.
RÕVE.
Inimene nullib omaenda väärtuse.

Kindlasti ma ei arva, et portaalid tuleks sulgeda.
Inimesed võiksid ja peaksid ise küll enne suhtlemist mõtlema omaenda väärtuse üle natukene rohkem.
Internet on siiski PÄRIS ELU.

2 kommentaari:

Maarja ütles ...

Jutt jumala õige:)

Tiia ütles ...

:)