teisipäev, juuli 17, 2007

Hellnukrus hinges

Taaskord ihkan midagi head ja hella... Nimetult...

ELMARis laulab hetkel mu eriline lemmik Vestmann. Oi, oli aeg, kus häbenesin öelda, et Olev Vestmann meeldib eriliselt mulle :D:D:D Samuti Joel Dassin :D:D:D Sest nad kumbki ei olnud noorte lemmikud. Mulle on mõlemade laulud meeldinud 13 eluaastast saadik. Nüüd kuulan juhtumisi, kuid ikka käib värin mu sees läbi, kui kuulen kuskil nii Vestrmannilt kui Dassini. :);)

Papa on purjus. Magab. Läbi une häälitseb kõvasti ja tõmbleb, peksab käsi ja jalgu vastu diivanit või/ja põrandat - nii on ta teinud terve elu, kui on üle toosi joonud. Peaksin harjunud olema. Alati on aga see vastik. Rahu röövib. Ega ta ise ei tea sellest midagi. Ei usu ka... Nüüd on maani - täis - joomisi järjest vähem. Õnneks. Tervis ju kannatab ka...
Ohjah, kurb... Olen loobunud lootmast, et papa jätab elu lõpuks joomise maha.

Kardinapuu Eedenis täiesti olemas. Autosse ei oleks mahtunud - arvas tänane autojuht... Pole hullu, küll lähiajal kardinapuu koju saab. Valge ja ümarik :)

Käi(si)n mööda tuba ringi. Nii palju kui asjade vahelt pääse(si)n, siis... vaata(si)n sellise pilguga ringi, mis veel teha tuleks: appilene, kui tohutult pisiasju kodu kujundustegemistes lükub aina edasi. Ja KUI PALJU on tehtud. Uskumatult palju :)
Vahetevahel tuleb südame hirm, et kõik on kuidagi väga hästi, nii hästi, et seda ei saa kuidagi uskuda... et tuleb krahh... See hirm saadab mind üsnagi tihti. Palju sagedamini, kui sooviksin. Olen lihtsalt õppinud nõmedat hirmu alla suruma. Mitte temast välja tegema.
Usun, et paljudel kaob ohu tunne.
Mul ei ole ohu tunne kadunud.
Lihtsalt elan sõbralikult hirmu ja ohu tundega - ja ainult niiviisi saabki edasi edukalt elada.
Jälle vana nukker laul...

Läheksin jalutama... See USA jalgadega kitarri mängija ütles, et ta pole vihane kätte puudumise pärast, vaid sellepärast, et vahel ta EI saa ise... Mina saan ta mõttest aru. Mul praegu täpselt selline viha mõtte: ma ei saa tähistaeva alla jalutama sellepärast, et olen ratastoolis, vaid puuduvad kümned pisi(kohandamis)asjad, mis seda võimaldaks...

Täna nägin üle aasta Merkat. Eedenis töötab. Hea on teada, et temagi säras rõõmust. Ja ei ole mind unustanud... :)

Kommentaare ei ole: