kolmapäev, juuli 18, 2007

Äike

Öösel oli päris jube äike. Ülenurmes tegi rahegi palju pahandust... Igatahes välgust oli tuba pooltundi valge. Tõusin isegi üles ja tõmbasin juhtmeid välja. Olen niisugune loll - tegelikult see ei ole lollus - kes kardab äikest.
On meelde jäänud lapsepõlvest ema jutud, kuidas tema lapsena nägi kahe maja põlemist äikesest. Vaba tänaval. See oli kohutav.
Ja see aasta on ju pikne rohkem pahandust teinud, kui harilikult. Kõikjal paluvad ohutusametnikud olla ohutundlikud. Mina saan aru, et inimene peab oma asjade ja kodu üle muretsema ilma manitsussõnadeta. See peaks siilile selge olema!
Kuid papale vist pole.
Ajasin ta üles aknaid kinni panema. - Ma ei mõista, miks ma ei tulnud akente panemisel arusaamisele, et aknadki peavad olema kohandatud... Ok, taha tuppa tuleb igal juhul kohandatud aken. Link allpool. - Sain sõimada, et kas olen loll, sest midagi ei juhtu... Karjusin kell 3 öösel papale vastu, kas ta üleüldse kellegist või millegist hoolib... Vait jäi.

Ma ei salli purjus inimesi üles ajada. Ei ole kunagi sallinud. Kõige tänamatum töö!
Aa öösel tõega kartsin. Pidin papa üles ajama, et aknad sulgeda. See polnud ju patt! Aknalaua all on kõiksugused elektriasjandused - oleks vihm sisse sadanud... Ja vihm on aknast sisse sadanud küll ja küll...

See on nüüd üks väike seik, milles vihastasin iseenda peale, et ma ei saa ISE aknaid kinni... Teooria ja praktika järgi peaksin akente sulgemisega iseseisvalt toime tulema, kui on mulle kohandatud aknad...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

jah sulle kohandatud aknaid oleks sul vaja. Samuti lüliteid. MA ei mäleta kui kõrgel nad sul on, aga hakkasin enda kodu peale mõtlema, seal oleks sul ideaalne lampe klõpsida:D... kõik on 90 cm kõrgusel põrandast.

Tiia ütles ...

lülitid on mul juba käe kõrgusel. saan ilusti käega või isegi peaga :)

Anonüümne ütles ...

no eriti lahe tibi oled:D pexa jah pead vatsu lylitit, ega sein tast kaugel ole :D

Tiia ütles ...

:D :D :D

just. kui peas pimedus, saab tuba valgeks ja meel saab rõõmsamaks ja päris vastu seina peksmine jääbki ää :P;)