kolmapäev, juuli 25, 2007

Kiigepäike

Pildid tehtud.

Päevapiltnik Aldo klõpsustas ca 100 pilti. Mul tekkis juba moetibi tunne :P
Õnneks lakkas vihmgi sadamast pildistamisajaks. Saime õueski pilte teha. Nüüd taas külamemmedel jahvatamist - mõned nägid, kuidas käisime Pireti aiamaal kiige vallutamas pildistamise jaoks. Teelgi klõpsustas, kuidas me Erikaga läksime ja jutustasime.
Kui kiigel istusin säradas päikegi pilve tagant. Hetkeks. Seda oligi vaja. Pildile sai loodetavasti rõõmu juurde. :)
Kiigusin üksinda. Õigemini istusin. Lõpuks lükkas Erika väikese hoo sisse - teate, mis siis juhtus - mul kadus kukkumishirmu tunne :D :D :D Kiik on selja toeta. Toeta asjadel istudes on mul alati hirm, et kukkun, kuigi ma ei kukku. Ja nii see ongi :)
Aldo on kunagi minust pilte teinud. Vot, nüüd on mul küll mäluauk - ei mäleta. Meenus kuidagi ähmaselt poetrepil lesitanud kassi pilt, mis nüüd päästab alati, kui on kuhugile kassipilti... Äge ju - külakass sai kuulsaks :D

Tervispluss minu looga ilmumist täpselt ei oska öelda. Võib - olla septembris, kuid see on vaid praegu oletus. Kunagi ikka ilmub ega ilmumata ei jää :D

Erika hiilis koguaeg kõvale, et mitte jääda pildile. See ei õnnestunud kuidagi :) Minu meelest sellest ei ole küll midagi, kuna Erika on armas ja hea isiklik abistaja. Loodan vaid, et Erika nime segi ei aeta... nagu Pillega juhtus, võib - olla kogemata, aga siiski juhtus...

Aga nüüd poen Victori kaissu. Olin eile kella 4ni üleval. Tegin internetis üle pika aja lollusi... ok, vallatusi... Nüüd peab taas korralikuks hakkama :)

Kommentaare ei ole: