pühapäev, juuli 29, 2007

Need meeletud sõbrannad


Piret leidis eile Kiviõlist omale uue KOLLASE armastuse :D Uus kollane armastus pildil. Bike (appi, kas mäletan armastuse nime õieti :-O :P) hoiab kiivriga Piret. Pilt on Pireti loaga siia riputatud.
Sõitis vist mootorratta seljas koju... Noojaa, hommiku helistas mulle, et tuul tõmbas selja läbi, vist... Tuli mu poole täiesti lonkades - ei saanud istuda ega astuda - selg läbi, küllap harjumatu kallikese seljas sõitmine - kuid nägu säras õnnest :) Tegi meestele silmad ette :)
Vot, selline on mõni mu sõbranna. HULLJULGE EESTI NAINE!!! :) Nagu mina... Hulludel on külgetõmbejõud :P
Varsti, nii aasta paari pärast ostan mina kollase ja lahtikäiva armastuse :D :D :D Juhikoht veel enam pakkumisel ;) :)

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah kallike ...kuulub mootorrataste sugukonda alamliik bike(loe:baik):)))

Anonüümne ütles ...

Ja see pole mu ainuke armastus: eks ikka mulle meeldivad veel a-tähega asjad nagu autod ja atv-d millega ma sulle kunagi sõitu teen:))))(ootab sind minu akna all) Ja vaata et araks ei löö:)))Või hakkab hoopis meeldima:P

Anonüümne ütles ...

Aga see bike on ühe tuttava oma kellega koos Kiviõlist tulime...:)))

Tiia ütles ...

seda ootangi, kuna võtad atv-ga sõitma :D olen ju ammu soovi avaldanud :D

Maarja ütles ...

Mhm, siis KUNAGI oled ROOSA salliga vanaema kohandatud KOLLASE kallikese seljas;)

Maarja ütles ...

Mhm, siis KUNAGI oled ROOSA salliga vanaema kohandatud KOLLASE kallikese seljas;)

Tiia ütles ...

just, olen vanaema roosa siidsalliga ja pikade lehvivate juustega... see on mu parim unistus...