kolmapäev, juuli 11, 2007

Olen SÕNATU :):):)

Tõeline üllatus on mu põrandal laiali :) Olen tõesti keeletu ja meeletu :)

SUUR AITÄH Sulle, Leelo, tänukingituse eest! Ma tean, et loed mu blogi ning loodan, et saad siitki mu vastutänu kätte. Blogimise eest saingi Sinult üllatuse - üllatuse! Arvatavasti blogita ei oleks suutnud üksteist juhuslikult leida.
Kõik meeldib mulle hullupööra. Kõik asjad väga - väga minulikud :) ;)
See on tõemeeli rõõmupisaraid väärt, et minu elutahe, mis on mulle oma arust nii tavaline, läheb teistele nii hinge, et tänavad mind :) Mis ma siis teen - ei midagi erilist. Vaid elan nagu oskan. See ongi mu saladus, miks ei ole elu vaja karta. Või ma ei tea...
Juba eile koju tulles vaatasin paki teatiselehelt, et saatja nimi on tuttav. Ma ei suutnud kuidagi uskuda, et pakk Hiinamaalt on minule. Peaaegu uskusin, et keegi on miskit segi ajanud. Vähemasti Eesti Post oli kirjutanud Mäksa valla asemele Märja vald... Minu teised kontaktandmed olid õiged :) Muidex, pakk oli Kaagvere jõudnud maagilisel kuupäeval - 07. 07. 07 . Uskusingi ju, et sel päeval peab lihtsalt üllatavalt juhtuma, mida ma ei oska aimada... Noo mis siis, et pakikese alles täna kätte!

Mul on tõsiselt RÕÕM :)
Uskuge mind, üksteist hoides ja mõistes suudame kõikidest raskustest üle olla! Anname endast ka kõige pisima rõõmu teis(t)ele - see muudab maailma paremaks ja säravamaks :) Milline rõõm peab just olema, ei olegi tähtis. Tähtis on see, et see on rõõm. :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

eks elu on paljuski esmalt vanematelt saadud ja siis enda eluks elatud. hea, kellel on, mida kodust kaasaantust hea sõnaga mäletada. minul, kahjuks, ei ole..
nii on tulnud ise enda elu üles ehitada. ja need, kes sama teinud, loovad teistmoodi äratundmist.

suurepärane, et internetiajastu pakub nii palju huvitavaid võimalusi leida teist- või isemoodi inimesi.
see annab vabaduse valida suhteid, ent ka privaatsust.

aitäh veelkord blogimise eest, Tiia!
mul on RSS feed küll tähestikulises järjekorras, ent loen vastavalt kindlale mustrile: esmalt ingliskeelsed siinresideerujate blogid, siis poliitikud, edasi kurjalt kirjutajad, ning lõpuks meeleoluga asjad.
Teie oma jätan ma alati viimaseks, kusjuures ;)

Tiia ütles ...

:) ma usun, et mu unistus ütleb palju rohkem, kui sõnad :)