teisipäev, juuli 17, 2007

Segasumma suvilas

Mu elamine on taas segasumma suvila moega :) Remondi möllus. Õnneks sain kapide seinast eemale tõmbaja, noormehe Ragne kaudu. Eile. Puht juhuslikult mainisin kohvitades Ragnega Wildes, et vajan Erikaga nüüd mehe jõudu tapeedi edasi panemiseks. Nüüd ongi riidekapid tagatoas keset tuba.
Aitäh Marekile abi eest!
Meeste jõudu viivuks ongi mul naljakal kombel kõige raskem leida. Majapidamises on siiski aeg-ajalt tarvis mehelikku rammu. Eriti remondiajal mööbli tõstmisel. Võib - olla on see minu probleem, et ma ei oska külamehi paluda. Aa narr on küla peal kellegi juurde minna palumisega, kui siin ma ei suhtle mitte ühegi mehega mööda minneski. Ehk osaliselt saadab siin minevikku eelarvamus meeste seas... On kuulda olnud... See aga pole küll minu probleem. Minul on minevik selja taga. Ma ei mõtle minevikule enam nii, et minevik hakkaks tänast päeva segama.
Hoopis meeldivam on tajuda sõbrannade/abistajate tuttavate rõõmsameelselt abi. :) Ja kõik saab ikkagi tehtud, mis sest, et pisut suurema ringiga.

Nüüd on paar päeva aega vana kola järjekordselt sorteerida. Tapeedi panek jätkub nädalavahetusel jälle.

Erika on paar puhkepäeva väärt :) Ta on tõesti väga tubli isiklik abistaja. :) Järjekordne väga tubli :) Nagu kõik mu abistaja on olnud :)

Kommentaare ei ole: