pühapäev, juuli 01, 2007

SUPER10 on SUPER ikka :)

Aa, lasin valamu kuuma vett poolenisti täis ja lisasin tavaliselt rohkem super10 - mu jalad olid tõepoolest jube värvilised. Värviga koos. Mõtlesin küll, et nüüd pean jubedalt nühkima. Alati olen jalad pestnud otsekohe pärast maalimistööd, nüüd kuivas akrüülvärv jalgadel ca 18 tundi...
Kuid ei.
Jalad olid kerge vaevaga puhtad mõne minutiga. Nühkimata.

Aind veendusin taaskord, et super10 ei võtta akrüülvärvi varvaste küünelakilt maha. Samuti ei võtta super10 ka küünelakki maha. See on hämmastav. Ma ei tea, mis siis teeks super10, kui mul ei oleks varvasteküüsed lakitud :) kas siis võtaks värve maha...

2 kommentaari:

Maarja ütles ...

Mul on umbes sarnane kogemus LDC-ga - 2 küünlajalga said silmapilguga küünlarasvast puhtaks, nagu oleks tegemist tavalise nõudepesuga:)

Tiia ütles ...

jaajaa, GNLD puhastusvahendid on IMELISED - selle vastu ei saa keegi ega miski