kolmapäev, august 29, 2007

Jaaaa...

Olen taas hakkanud aktiivsemalt tegelema GNLD´ga. Kui saab nii öelda üldse! Tegelen ju iga päev GNLD toodetega kodus :) Täna käisin järjekordsel koolitusel. Tajusin taaskord, et mina tajun GNLD´t omamoodi... Mul on iseenda sees oma GNLD sära! See pole paha. Ei ole õiget ega valet GNLD sära... ON aind sinu (MINU) enda sära. Rõõm. Kogemused, mida sa (MA) püüad (püüan) jagada teistele.
Nagu igas eluvaldkonnas.
Mulle on lihtsalt oma tarbekski vaja nt puhastusvahendeid. Olen õppinud kasutama paremat... :)

Muide, käisin NOMINETEs välisukse pärast. Uks on pisut vajunud... Noo on ikka suhtlemise ja suhtlemise vahel vahe!!! NOMINETE müüjad taas normaalselt kõnetasid MIND. Ütlesin mobiilinumbri ja lisasin juurde (igaks juhuks), et kõige lihtsam on suhelda sms-idega. Meesmüüja noogutas arusaavat ja märkis selle paberile numbri taha.
Mulle meenus õnnetu günegoloog...

Meie majja, trepikotta lubati lift ehitada. Pool naljaga muidugi! On meeldiv, kui kõik hakkavad lõpuks märkama, mida vaja oleks naabrile... Et olen kõigile tavaline naaber... 18 aastat on siin see arusaamine aega võtnud... KUID kunagi ei ole hilja oma mõistmisi muuta!
Maailm hingab muutmises.
Kas see ei ole vahva... ;)

Kommentaare ei ole: