esmaspäev, august 27, 2007

See nädal, see elu...

See nädal Ilmateade lubab õudukat! Ei ole sugugi meeldiv, kui augustis saabub talvekülmus... Pole nagu minu ilm! Armastan päikest ja väga sooja ilma, ka hästi sooja suvevihma. :)

Loodetavasti kohtun sel nädalal mõne toreda ja asjalikku uue isikliku abistajaga. Tormilise kiirusega läheneb kooliaeg - mu kihvtid abistaja - neiud istuvad ülikooli pinki. Selge on see, et on vaja otsida kedagi uut lisaks, et meil kõigil läheks elu edasi üksteist segamatult. Et saaksime teha hästi oma toimetusi.Töökuulutused on mul paaris kohas üleval. Tundub, et seekord on huvilisi rohkem, kui aasta jooksul on olnud. Nohjah, suvel ei olnudki töökuulutusi kuskil üleval, sest mul oli ju suvel Erika ja vajadusel ka Ragne olemas. Tänagi näeme Erikaga.Näib, et varsti, kui asi nii edasi läeb, et abistaja kanditaate on mitmeid, siis tuleb minul kui tööandjal valida hakata parimatest parimad :) Aga isikliku abistaja valimishetkeni on veel pikk maa. Usun, kogemused näitavad seda juba, et mõni inimene ei tule juba esimesele töövestlusele.Süda tunneb nüüdki, et ega Erika ja Ragnegi mu elus kuhugile ei kao enam. Nagu enamus mu olnud abistajad... :) Võib - olla septembris näen kogunisti oma Kamilat, kes lubas mulle Iirimaalt külla tulla (ta on paar nädalat Eestis...) :) Vot, isegi tuhanded kilomeetrid ei vähenda soovi endisel isiklikul abistajal ehk praegusel sõbrannal mulle külla tulla...Kas see pole ARMAS?!Kas see ei ole see, miks ma ka armastan elu... :) ;)

Kommentaare ei ole: