esmaspäev, september 10, 2007

Kodukeemia osakond...

... Maximas pani täna mu pea valutama. Ma ei suuda enam üldse käia pesupulbririiulite vahelgi, ammugi teiste puhastusvahendite riiulite vahel. Ma ei suuda sisse hingata neid keemilisi lillelisi pulbridelõhnu...
Nii ongi.
GNLD on mind "ära rikkunud"!!! :)
Mari soovis koju pesupulbrit osta ja uuris pakendeid... Minu kannatus katkes lõpuks (tavaliselt mul poodides kannatus ei katke) ning ütlesin: kui lähme Kaagverre, siis annan sulle GNLD G1, pesupulbrit, mis on HEA. Mari nõustus koheselt.
Ja mina pääsesin keemia seest eluga!!!

Ma ei kujuta enam, KUIDAS aasta tagasi suutsin kodukeemiat ostes mõnuleda veel. Mulle meeldisid lõhnad ja pakendivärvid ja hinnad, mis olid näiliselt odavad... Ega ma ei mõelnud, et kõik see kirev ilu ja headus võivad ükskord mu tervisele mõjuda...

Inimesed, ärge uskuge seda, mida loete kuskilt kommentaaridest, et päh - päh GNLD ning ärge tehke järeldusi kahe - kolme katsetuse järel - te ei saa nii ruttu iseendale kogemusetõde. Tarbige GNLD tooteid vähemasti mõned kuud, parem aasta - alles siis saate päriselt aru, et nad ON head. Maailm on keemiat täis - oleme sellega niivõrd harjunud, et ei oskagi enam ehk puhtamas looduslikkus maailmas elada. On nagu häbi asi mitte osta reklaamitud asju - telekas ju rääkis, et ariel on parem kui ... Jaajaa, ariel oli minugi lemmik, kuid...

GNLD ei ole reklaam.
GNLD ei saa olla peale surumine.
GNLD on iseenda tarbija kui kogemus ja arusaamine, kui väärtuslik on su oma elu.

Täna sain aru, miks ma enam ei otsi koguaeg puhastusvahendite uusi kaupu, mis sobiksid ka mulle, miks ei vaheta pidevalt üht toodet teise vastu... Sest mina leidsin GNLD, mis on ülihea.

Kommentaare ei ole: