pühapäev, september 02, 2007

Netitus

Kaagvere on reedest saadik netitu - mitte esimest, ja kardetavasti ka mitte viimast korda. Ajuvabadus - õues nagu 21.sajand või nii, aga meie kolkas on internet nagu vahelduvvool. Ühel hetkel on, järgmisel enam pole. Ole siis korralik maksumaksja, kui internetipank käitub, nagu pähe tuleb - või siis loe oma privaatkirjavahetust:P No mingu ta siis üldse põrgu - võtan oma 7 asja ja 5 kopikat (sry, senti ikka) ja lähen teise liivakasti mängima. Nt Tartusse, teatud Nisu tänava aadressile. Ühesõnaga, lähen ja vastutan ISE:P

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Mis nutad, näe, Kaja Tampere kirjutas laupäeval, et nende Soome kodus juba nädal aega netti pole ja ta ka püsti hädas. Loo pealkiri on "ärahellitatud eestlased", ma ei oska siia kommidesse linkida.
Aga kui aus olla, siis teeb viha küll. ent nii 15 aastat tagasi ei osanud enamik eestlasi arvutitki lahti teha....

Tiia ütles ...

Ega ma PÄRISELT ei nutnudki, niisama norisin:P Jumala õige, et 15 aastat tagasi oli arvuti siinkandis veel ilmaime... Mul oli küll üks, mis praegu tundub nagu jääaegne, ja millega ma ei osanud õieti ümbergi käia - et äkki teeb pauku:P Ja interneedust ma ei õpi vist kunagi päriselt kasutama. Lihtsalt kartsin. 5-6 aastaga on ikka internet mind ära hellitanud - mugavaks inimeseks.