kolmapäev, oktoober 24, 2007

Agent 007-l on punasekirju pea:)

Mõnulesin üle 3 ja poole aasta juuksuri peegli ees. EI, ma ei ole hulluks läinud:) Peeglisse vaatan iga päev, aga ilusalongis ma ikka iga päev ei käi:) Järjekordselt meeldisid juuksurile minu juuksed, mis olevat väga paksud ja mõnusad ja VÕIMSALT pikad. Kuigi ma ise ei pane seda tähelegi. Nüüd on mul erkpunased salgud mustades juustes.
Teenindus oli maksimaalselt hea. Kuna Luisel lõikas samal ajal minu lapsepõlvesõbranna juukseid, siis minu juuksur pidi minuga ise hakkama saama, ka peapesuga. Ja SAI KA. Täh. et ta pidi mind pesutooli tõstma, kuna peegli ees istusin ratastoolis. Pärast pakuti mulle kohvi, kusjuures kohkusid ära, et neil pole joogikõrt - joon ju kõrrega, aga sellepärast on mul ka kõrred alati endal käekotis kaasas:) Nii et olukord lahenes. Ja mina nautisin 2 tundi iseennast ja naiseksolemist.
Kodustele juuksuritele hoiatus: ÄRGE kasutage "Palette" sarja värve ega triibutajaid ! Olen seda ennegi Piretilt ja teistelt kuulnud, aga täna lugesid päris profid mulle moraali. "Palette" kahjustab juukseid kõige rohkem, ja võite neist veel päris ilma jääda. ILMA NALJATA - mul langevad juba kuu aega juuksed välja - eriti pestes ja kammides. Juuksur arvas, et on 2 võimalust - kas sügisene aeg, mis ehk võib juustele nii mõjuda, või siis "Palette" värvidega värvimine. Kolmas variant olevat liiga karm - tollele ta ei julgevat kohe mõeldagi, kui 2 võimalust koos töötavad. Loodame kõige paremat - et ma ei pea aasta pärast kirjutama, et olen kiilas:)
Käisin täna veel ministriga kohtumas, st Urve Paloga, Tartu raekojas. Mehed, kes mind trepist üles ja alla tirisid, naersid, et hr. abilinnapea isiklikult olevat lubanud ratastoolis külastajaid trepist üles ja alla aitama. Muinsusukaitse ei lubavat lifti ehitada - aga mujal maailmas on keskaegsetes lossides liftid. Kus siin loogika on... Abilinnapea abilinnapeaks, pole ju vahet, kes aitab, aga ma karda, et ega neid ratastoolis inimesi eriti palju ei ole, kes "sületeenust"tegelikult vajaks, või õigemini julgeks tahta... Mina olen väike ja kergekaaluline, aga kui linnapea jutule soovib 100 kilo kaaluv härrasmees, mis siis saab... Linnapea võib ju ise trepist alla tulla, aga SEE POLE SEE...
Sain täna teada ühe hea asja, millest veel ei tahaks hästi rääkida. Aga igatahes Näituse tänav kajas minu "Jeee" karjumisest. Homme selgub täpsemalt... Ja veel - mõtlen juba 2008.aasta novembrile:P

3 kommentaari:

Tiia ütles ...

Selgituseks, väike täpsustus :)
juuksur Anneli aitas mind vabatahtlikult. Luise soovis mu peapesuks ise appi - siis oleks ta juuksur, minu lapsepõlvesõbranna Külli lihtsalt ootama pidanud... Mis oleks olnud vaid paar sekundit...

Anonüümne ütles ...

Huvitav, et mina kyll sinu Jeed ei kuulnud :D... oleksin selle raudselt ära tundnud:P

Tiia ütles ...

:P teinekord karjun veel kõvemini