neljapäev, oktoober 11, 2007

Asjalikkus

Olen mina alles hea orgunnija:P Täna hommikuks sain ootamatult psühholoogi aja. Abistajat mul hommikul ei olnud, aga kõik käigud said käidud - ka hommikupoole.

1. Sain sõbranna tuttuue Kia autoga sõita. Täpsemat marki ärge palun küsige, seda ma ei tea. Aga tean, et see saab kunagi olema ka minu liisitud auto.
2. Psühholoogi juurde sõitsin esimest korda Helduri uue "Irene" bussiga.
3. Maarja oli ühekorraga sõbranna, abistaja ja tõlgi rollis.
4. Psühholoog Mari oli äärmiselt meeldiv. Arvan, et täna ei oleks tegelikult vaja olnud ei tõlki ega kedagi muud. Tõepoolest, Mari sai kohe minu hääldamisest 90% ulatuses aru. Tegelikult on äärmiselt hea käia nõustamisel, kui ei tekitata ühtegi üleliigset probleemi ma-ei-tea-millega. Tegelikult ei pruugi ju nõustaja juures käimine ÜLDSE seda tähendada, et oled omadega täiesti puntras. Tundsin lihtsalt, et lained kerkivad üle pea. Ja kuna eelistan lähiajal hullumajja mitte sattuda, siis otsustasin oma hingekese eest hoolt kanda - ilma niidiga kaela sidumata:P

Tore oli näha, et Tartu Nõustamis- ja Kriisiabikeskuses on üks kabinet ka allkorrusel. Sinna pääseb ratastoolis enamvähem probleemideta. Ja väljas on ka kaldtee.

Asjalik on see ka, et praegu jõime kolmekesi šampust. Maarja tegi eksami puhul välja:) Läbi ja lõhki asjalik päev - jõudsime lõpuks ka projekti põhjenduseni, mida täna öösel juba unes nägin:P Ja homme olen Tallinnas. Kes soovib minuga kokku saada, helistagu mulle peale 17.00 Ja laupäeval olen ka olemas:)

Olen kuu lõpus ka päälinnatüdruk.

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Kui enne kuu lõppu veel Tallinna satud, äkki lähed Endla tn Puuetega inimeste kojast läbi näitust vaatama? Me teisipäeval alles avame. Kirjutasin sellest oma blogis ka.
Ja tore, et saad ise oma asju aetud ja nii toreda psühholoogi otsa sattusid :)

Tiia ütles ...

:):):)