esmaspäev, oktoober 22, 2007

ootus ja lootus

Täna vist vaadati HMN-is järjekordselt projektid üle. Minu meelest oli 22. oktoober see üle vaatamise päev. Kontrollida ei ole kuupäeva kuskilt, sest HMN leht on pikemalt aega maas...

Eks siis vaevleme LEEPÜ´ga seni, kuni projektile vastuse saame - ohjah :S Minu meelest vastuse ootamine, kas saab raha või ei saa raha, ongi projektijuhi töös kõige närvesöövam. Täpselt nagu õnnemäng!
Aind ma ei nimetaks projektide või vajalikke ürituste korraldamisi lihtsalt mängimiseks
VÕI KUI
siis on mäng väga tõsine töö!

Lotomänge ei ole mina mänginud juba 6... 7 aastat. Põhimõtteliselt. Kunagi vitsiiti kirjutasin mitte mängimisest ning see reegel kehtib mul tänaseni. Vot, see on küll kerge mäng, mis mind üleüldse ei paelu.

Raske mänguga võidab palju rohkem :) :P või siis ka mitte (viimane lause pool on Erika väljend, mis on mullegi nakkav olnud :D )

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

HMN veebileht on täiesti iolemas ja kättesaadav: http://hmn.riik.ee/

oktoobrikuu koosolek oli 12. oktoobril, praeguseks on näiteks haridusministeeriumi projektid välja pandud ning ka lepingu sain nendelt täna.

sotsiaalministeeriumi oktoobrikuu projekte tõepoolest veel pole.

Tiia ütles ...

EI OLE, kusjuures ! Meie Maarjaga HMNi lehte sellel tuntud aadressil küll ei näe.Päris mitu aega juba. Ja kuupäevas kahtlen - aga ei saa kahjuks kontrollida.

Anonüümne ütles ...

kui sinu arvuti millegipärast HMN kodukat ei näita, siis on viga ehk pigem sinu arvutis. või kuskil mujal. mina igatahes seda näen.

ja loomulikult ei pea sa ju üldsegi kedagi teist uskuma. mis siis, et hariduskinisteeriumist mulle saadetud protokolli väljavõtte kuupäev on 12. oktoober.

kannatlikku ootamist!

Tiia ütles ...

Einoh - viga VÕIB ju minus olla, aga olen mitmest arvutist vaadanud, nii et asi ei ole ainult minu koduarvutis. Aga OK sellega.

Anonüümne ütles ...

muide, kui vaatad seda aadressi kujul www.hmn.riik.ee, siis tõepoolest sellist lehte pole. jäta www selle koduka otsimisel ära.

Tiia ütles ...

nüüd me tõesti nägime...

kuupäev - erakorraline :) sellepärast oli nii võõras kuupäev... mida mul märkmikus ei saanudki kirjas olla...