pühapäev, oktoober 14, 2007

Seiklused ja müstika ja tehtud

Jõudsin täna koju. Hoolimata väsimusest hakkasin Anita ja Luisega esikusse laeplaate lakke panema. Nüüd on see tehtud :) Plaadid seisid 2 aastat kapi otsas...

Reedel jõudes Tallinna Liivalaia tänaval UPUTAS möödasõitev auta meid Erikaga läbimärjaks. Hea küll, väljas oli koerailm, kuid vihm poleks ka nii märjaks teinud meid. Einoh, kas luksautoroolide taga istujad ei oska mõelda jalakäijatele???
Olime hetkega külmunud.
Otsustasime, et lähme Stockmanni midagi sooja jooma. Issakene, hullupäevad olid tõepoolest hullud. Ostuhullus on inimestel haige värk!!! Ehk olen ajast maha jäänud, KUID ma ei mõista, mix peaksin kaupu kokku ostma igaks elujuhtumiks - sry, see on võimatu.
Ostsin endale kõrvarõngad, 2008 aasta märkmiku ja helkuri. Muud midagi. Ei olnud nagu vaja. Ja ma ei näinudki midagi sellist, mis oleks mulle hinge läinud.

Õhtul olin Erikaga Anne ja Kaupo pool. Hästi - hästi lõbus oli. Ma ei soovinud minna konverentsi vastuvõtule Raekotta... Minu meelest oli oma ürituski pidulik :)

Eile kohtasin oma endise abistaja Laura teisikut. Noort naist, Vivikat, kes sarnaneb Laurale nagu kaks tilga vett. Ma pole elus varem sellist sarnasust kohanud. Ikka ainult filmides, raamatutes... Kahe noore naise erinevus on vaid juustevärvis.
Homme kohtun Lauraga - pean ta üle kontrollima :) ;) :P Kas tal on ikka tumedad juuksed...

7 kommentaari:

kukupai ütles ...

Tundub, et oled mingi kõva energiasüsti saanud, võrreldes varasemaga hoopis asjalikumad ja rõõmsamad jutud Sul siin :)

Anonüümne ütles ...

edaspidi lase kohe kui mingi auto on teid märjaks pritsinud, helistada politseisse ja andku teada auto number ja koht, kus pritsis... nii et saa lasta neil käituda, ma ise sain ka linnas täiega märjaks ylbete rekkajuhtide ja jeepikuttide poolt... teeb ikka tigedaks kyll, nemad istuvad soojas autos, neid on poogen, et meie mrjask saame ja ehk ka haigeks jääme. Sinu puhul on see eriti tõsine, sest sinul pole vimalust, kasvõi eemale hypata, kui näed, et auto ei suvatse kiirust vähendada.

Tiia ütles ...

Ragne: See HULL möödus ja pritsis niiii kiiresti, et jõudsin tähelepanna aind auto värvi - valge. Peast käis küll läbi, et number ja politsei, aga ümberpöörd oleks aega võtnud ning mul olid silmad totaalselt vett täis.
Minu meelest, imikudki on ohus, vankris...
Üleüldse nii EI käituda rooli taga.

kukupai: Ma küll ei tea, et oleksin mingit süsti saanud :P Võib - olla on lihtsalt paremaid ja halvemaid aegu... :)

Anonüümne ütles ...

ma mõistan kyll, et see kõik käib kiiresti... abistajatel on end kergem ymber pöörata ja kasvõi oma tel politseisse helistada, 110 j tasuta nr. peab neid ylbikuid õpetama, siis teavd kuidas roolis käituda ja kui ei oska ja ei õpi, siis rool käest võtta, käigu jala ja tundku sama.

Tiia ütles ...

täpselt :) kuid seekord oli ootamatu... nüüd aga ütlen igale abistajale, et ülbikuid tuleb õpetada... :)
tead, siin on see koht, mida abistaja võib ise teha... ma tean inimesi, kes ei tahagi abistajal mitte midagi tal endal otsustada lasta...
mina olen mõelnud omaette, mis saaks hädaolukorras? kui tõesti on vaja 110... isiklikult küll ei jääks vihaseks, kui abistaja helistaks omal algatusel...

Anonüümne ütles ...

seda ma isegi mõtlen... iga asja kohta pole vaja korraldust oodata...aga sel ylbikul, lihtsalt vedas, kui ta just kedagi teist täis ei pritsinud, ja too ei kõllanud politseisse.

Tiia ütles ...

mind häirib see kohutavalt, kui mõni klient ei luba oma isiklikul abistajal midagi iseseisvalt teha... minu suu väsiks surmani, kui peaksin päevast päeva pisiu korraldusi jagama, nt a´la pane nööp kinni :):P ja vaesed abistaja kõrvad siis :)
minu meelest, hea koostöö on automaatne, sõnadeta üksteise mõistmine. see ei tähenda, e3t ma ei jälgi abistajat , kuid USALDAN TEDA PEA SAMAVÕRD KUI ISEEND :)

soovime siis ülbikule siis head normaalselt mõistust ellu jäämiseks :D