esmaspäev, oktoober 15, 2007

Siil udus

Sõitsime Piretiga õhtul linnast koju. Räpina maanteel eriti Luunja juures oli jube paks/tihe udu. Ei näinud õieti teed. Päris raske oli sõita Piretil. Omamoodi ka romantika. Mul meenus multikas "Siil udus" :)
Olen ükskord Tallinnas Tartu sõitnud udu sees. Autojuht hoidis autot siis keset teed teeteljel, siis nägi vaid teed. Hea, et vastutulijaid oli tookord minimaalselt...

Ratastoolikumm sai parandatut. Juba paar nädalat pidin minema ITAKi. Täna siis lõpuks jõudsingi. Vasak suur kumm oli omadega õhtul.
Muide, Diana, kui sa veel loed mu blogi, palun too mu teise ratastooliratas tagasi! Mäletad jaanuaris pidid viima kummi rattaga parandusesse, mis jäi aga viimata... Ratast läheb mul tarvis, et kasutada teist ratastooligi. Kuna sa ei vasta mobiilile ega MSN-s, siis kirjutan siiagi. Ja kui rattaga tõesti on midagi juhtunud, siis ütle :) Teadmatus on nõme. Ma ei oska ka ITAKi miskit öelda, kuhu olen pannud ühe ratastooliratta :S Sorry, see kõlab kummaliselt: isiklik abistaja kadus ühe ratastoolirattaga! Täpselt nii see praegu aga on!!!
Igatahes ma ei usalda enam ühtki ratastooli osa abistaja ega kellegi teise kätte parandusesse viimiseks. Nüüd pean tõesti ise alati kaasas olema ehk ise viima katkise ratastooli ITAKi, siis ei kao vähemasti osad mu silmist. Võib - olla on nii natukene raskem paranduses käia, mina ja lötsis kumm näiteks... Täna sain õnneks Piretiga käitud. Õigemini tema autoga. Sest pärast Tallinnat oli tõega räbal...

Laura on mul ikka Laura :):):)

Aa selle kuu Kodutohtris on minu ja tegelikult ka LEEPÜ kiri, kuidas käisin günekoloogi juures.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

aga äkki Dianal on veel keegi , kellel ta abistaja on ja äki tollel oli ratas puudu jakasutas võimalust nnd toimetas sinu ratta temale.... see on ainult minu mõte asjast... sest ma nagu ei saa aru, et oleks mõistlik võtta endale ratastooli ratas... veider. Aga kui muu dyle ei jää, siis ITAKis ytlegi nii, et abistajale usaldasid ratta ja ta kadus sellega. kõige radikaalsem variant on teha politseis avaldus :D või mainida talle seda, et oled valmis seda tegema.

Tiia ütles ...

ta on olnud enne mind tõesti isiklik abistaja...
püüan enne politseit minna ta ukse taha, kuigi tean, et ta on kodus vähe...