reede, oktoober 05, 2007

TÖÖpäev oli ;) ja taaskohtumine oli ARMAS :)

Käisin linnas.
Arutasime meeskonnatöö projekti. Ilmtingimata viime meeskonnatöö koolituse läbi :) Sest mulle tundub küll, et vähesed oskavad meeskonnast tööd teha. Arvame ainult, et oskame. Kuid puuduvad isegi kindlad sihid, kuhu soovime UNISTADES välja jõuda :) Tean nüüd, et võib vaidlemisi tulla, kuid see on nii.
Vanaks saamine pole ju eesmärk iseenesest! See on eesmärk KUIDAS vanaks saada ja MISMOODI vanana elada.
Organisatsioonidele kehtib vist ju sama reegel.
Nohjah, meeskonna koolitus tuleb!
Mul on kahju, et ei osalenud juhtimise konverentsil. Reklaamkillud olid küll väga - väga kihvtilt mõtlemapanevad. Juba neist sain enda jaoks süsti, kuidas olla hea juht :)
Siiski mõtlen, et tean esinaise rollist pagana minimaalselt.

Ma ei viitsi praegu rohkem arutada juhtimise ja meeskonna teemal. Jätkan ehk mõnel teisel päeval...

Järjekordne tõestus tuli välja seoses koolitajatega - maailm on pisitilluke :) Kõik tunnevad kõiki :)

Nägin õhtul taas Maarikat!!! Üle nelja kuu. Ta on USAst tagasi. Kodus. Isegi imearmsa kingituse tõi Maarika mullegi. Hästi tibilikku :) ;) nagu ma olevat :) Tegelikult kinki andis Erika mulle juba esmaspäeval kätte - Maarika lihtsalt ei kannatanud oodata, kui ta ise mind näeb ja saab ise kõrvarõngad mulle kõrva. Erika pidi Maarikale jäljendama mu rõõmu :) Oi, mul läkski meelest küsida, kuidas Erika mu keksimist järgi tegi :P
Igatahes ARMAS on see, et mul on noored sõbrad, kes mind ei unusta ühelgi ajahetkel :) Lihtsalt pisarad veerevad silmist... Ma ei nutta, kuid...
Maarika tõi mind autoga koju.
Selline sõber olengi - panen otsekohe end aitama, mis sest, et tahtsime Maarikaga teineteist hirmsasti näha :D :P

Usun, et täna nägin jälle üht meeldivat noort inimest, kes võib kunagi olla ka lähedane... Aeg näitab...

Kommentaare ei ole: