neljapäev, oktoober 18, 2007

Vot, täna on väsimus

Kell saab alles 10 õhtul ja mina olen väsinud. Üle mitme aja tunnen väsimust. Päev oli päris tavaline kodus. Ei midagi erilist. Maalisin. Toimetasin.
Kell 22 pole küll aeg, kus panen kallikese kinni - olen ju öökull :) Kuid täna vist varsti poen oma Victori kaissu.
Kodukas on õigepisut muutunud. Silmadele ehk kohe märkamatult... Lihtsalt pole kahte linkki, millede all oli peitus mulle praeguseks kadunud vajadust neist edasi kajada :)
1. EPNÜ LEO - ma ei kuulu ju enam EPNÜ-sse poolteist aastat ning arvatavasti ei hakka ka kunagi enam kuuluma. Ma ei usu , et sellega kaotaksin mina midagi tähtsat - olen kuulnud, et hoopis vastupidi mõeldakse. Minuta nagu poleks sära nii EPNÜ-s kui Händikäpas. Kindlasti on. Ega minagi pole asendamatu inimene :D Teist mind küll ei ole (mitte ei tahaks iseendale teisikud :P ), kuid teisi tegijaid ju on. Pealegi olen samuti kuulnud, et mõni idee, mis minul oli ja lihtsalt vaikiti maha, saab nüüd teoks.
Mis seal ikka - hea seegi, et nüüd teostab keegi ideed paremini, kui mina oleksin ehk teinud :)
Koos midagi teha ikka võiks edaspidigi :) Vähemasti mina arvan nii.
Õnneks või kahjuks tunnen end kõige tavalisema naisena, kes soovib teha muudki, kui keskenduda oma puudele. Kas see pole sama, mis mõtlemine oma välimusele - appi, kui kole paks ma ikka olen unustades, kes tegelikult olen? On ju! Mulle lihtsalt jäi EPNÜ kitsaks.
EPNÜ LEO asemel on SJK-KIRJASTUS, mis on mulle väga oluline praegu ja tulevikkuski loodetavasti.
2. "Kampaania tulemused" ja tänud olid ka kuidagi aegunud. Kodu hoiab mäletust päevast päeva endas, sest kampaania summaga saingi kodu muutma hakata... :)
Küllap tulevad veel hullemad tegemised, kui kampaania! Mida kampaania veel mulle õpetas on enesekindlus ja tugevus jääda tule all mitte läbipõlenuks :)
Muidex, teilegi ära arvamiseks: novembri Tervisplussis on lugu kellegis Tiiast - ei tea küll, kes niisugune Tiia on :) (Urve, sry, et kasutan praegu sinu sõnu, kuid ütlesid loo ilmumist minu meelest meeletult armsalt!)




Aja viiteks vaatasin kodukal piltide komme. Kellegi Heleni komm ajas muigama:
helen 10.11.2006 Appppiii kui jubeee!!Külmavärinad tulevad peale!
Kas minu vana arvuti on jube :D :D :D

Kommentaare ei ole: