neljapäev, november 29, 2007

"Heategevuse" päev ja muu päev samuti

"Heategevust" tegin täna umbes täpselt 8 tundi. See tähendab maalisin. Jäppe juhendamisel 4 tundi. Oi, me naersime, et "heategevuse" eest saan veel "heategevuslikult" stippigi. :D:D:D Lausa uskumatu kerge elu mul kui kunstnikul.
Uskumatu absurdsus!!!
Mul jalg väsinud.
silme ees virvendavad värvid.

Hing on täis, et ma ei oska veel nii hästi maalida nagu tahaksin ise... :P

Sain Postimehega reklaami "Telli marie claire". NIMELISE kusjuures!!! Ainult selgitav text on trükitud ja EI ole lauset: "Ostukohustus loomulikult pole". Selle asemel on "kõigi tellijate vahel loosime 500 lemmikparfüümi". Heategevuskampaania. Iga 10 kroon tellitud Marie Claire´lt läheb lastekodulaste jõulupeo heaks Sakuhallis.
Vahva.
Aga kas see ei ole sama teema, mis jõulukaartide kampaaniga.
Ma ei ole ausõna vihane, kuid kurvaks teeb küll.
Lõin otsingumootorisse nalja pärast Marie Clarie kampaania - ei midagi erilist... Vähemasti mu silma ei hakkanud sellist lahingut nagu Suu ja Jalaga Maalijate Ülemaailmse Ühingu ümber. Ega ma pime ei ole!? :D

Huvitav, KAS tõesti on niisugune arvamine, et erivajadustega inimesed elavad annetustest ja toetustest ja kui mõni neist teebki midagi sellist, mida igaüks ei tee ega peagi, siis kohe mõeldakse, et teda kasutakse raha saamiseks ära???
KURB.
Nutma ajab.
Kõik ei saa olla ministrid, mõni peab olema ka hea prügivedaja ja vastupidi.
Erivajadustega inimestel kehtib sama reegel.
Saagem sellest ükskord aru.
Ärgem jätke puudega inimesele teadmist, et ta ongi lükkada ja tõukada. Ja mis veel hullem, et öeldakse, kuid Selveris töötab nii mitu inimest kärulükkajana - meil ju ok... Issakene, ei ole ju ok!!! Mina näiteks ei sobikski kärunaisena tööle... Mulle sobib juba füüsiliselt palju paremini projektitöö ja maaliminegi. Ja nüüd, kus olen kindla sissetulekuga tegevuse ja eneseväljendamise leidnud - on see äkki päh - päh - päh.
Mida on sellele mulle vastu anta?
Parimal juhul ikka toetused ja ... halvimal juhul hooldekodu veerand tuba... Sest minu puue on pagana raske Selveris kärunaisena töötamiseks...

Olen okkaline praegu.
Tean.

Tänasest põleb meil maja ees jõulupuu :)

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Ah, aga Sul vähemalt on võimalik head teha (mitmes mõttes kohe). Niikaua kui süda on õiges kohas, ei muu loe.

Tiia ütles ...

Seda küll :) Ja sul on õigus, et mitmes mõttes :)

Head teha on tegelikult nii hea ju, eksju... :)