pühapäev, november 18, 2007

Tõsine lapsemeelsus Nipi Mängumaal

Tähistasime LEEPÜ-ga tagantjärele Isadepäeva Nipi Mängumaal. Seega mängisime täna Tallinnas lapsemeelselt. Väga tõsimeelselt. Meiega mängis kaasa tegevusterapeut/seksioloog Ain Klaassen. Möllasime ja vestlesime tõsistel teemadel: suhted ja üksindus, vanemad ja lapsed, unistused ja piirid. Kahjuks, tõsiseid nägusid ei jäänud piltidele selle lihtsal põhjusel, et fotoka aku sai tühjaks.






Marguse poiss sukeldus täiesti palli - mullide alla:)

Minule oli küll esmakordselt mullipallivannis olla ning see oli üllatavalt mõnus ja kihvt :D Isegi oma keskiga läks meelest ära :) Taas tõdesin, et inimene ei tohi kunagi kaotada lapsemeelsust. Tuleb vahel naerda lapse kombel ja läbi selle koguda energiat tõsimeelselt mõelda suure inimese tõsiseid mõtteid.


Aitäh Tarmole, kes sõidutas meid kaubaliftiga üles! Küsisin Tarmolt, kas ratastoolis lapsed saaksid nii üles - Tarmo vastas, et kindlasti. Tegelikult on ju tore, kui puudega lapsedki peaksid mängumaal oma sünnipäevi näiteks. Usun, et kõige raskema puudega laps saaks sellist mängumöllu teha, mida ta iga päev ei teeks kodus. Pole kartust haiget saada.

Minagi kukkusin kiigelt esimese hooga maha. Maandumine oli hästi pehme :D


Tänane hommik Erika pool algas kella 6 aeg mu jaoks imekaunilt. Erika oli juba põleva küünlaga kohvilaua ettevalmistanud tulles mind ninaotsast kõdistama, et on aeg üles tõusta. Aitäh, armas Erika, see oli tõepoolest minu jaoks imekaunis hommik!













2 kommentaari:

Erika ütles ...

:)

Tiia ütles ...

:)