neljapäev, detsember 13, 2007

17 aastat tagasi ehk mõni kuupäev võiks ununeda...

Eile õhtul lugesin MNS sõbranna nime "abielu on võrdne piimaga - mõlemad lähevad hapuks". Muigasin.
Ei küsinud midagi.
Ei olnud meeleski, et 13. detsember 17 aastat tagasi muutis mu elu oluliselt. Kuid hommikul küsiti üksainus küsimus ning ähmane ajupingutus ilmutas mulle minu toonase õnnehetke... Mul ei käinud jõnksu läbi ega kahetse ka midagi. Tookord oli rõõm ja õnn, mingil moel väsimus... Ei, täna poleks olnud pulma - aastapäev,... Viisime avaldused sisse... Pagana pihta, on kuupäevi, mis võiks ununeda. Et nad ei saaks kuidagi riivada praegust tundeid... Tegelikult seegi poleks hea, kui jäävalt unustada mõnd hetke - siis kaoks ju seos päevade vahel hoopiski. Ei saa olematuks olnud. Saab muuta. Uuesti ja paremini teha... :D
Arvatavasti ei oleks mina nüüd see inimene, kes olen just täna, kui mul poleks kirjut minevikku :D

Mitte kõik piimad ei lähe hapuks :D ;) Ja arvatavasti on tänagi kuldpulmgi... Kui mu mälu mind ei peita. Olgu, mis muidu on, aga kui kaks inimest on suutnud kõigele vaatamata teineteise kõrval olla 50 aastat, see on juba midagi... nende jaoks...

Kommentaare ei ole: