esmaspäev, detsember 10, 2007

Jah ! Jah ! Jah !

Nii - nüüd kirjutan pikemalt, ja lisan paar pilti ka.
Siin oleme meie, tegijad:) - Kaupo, Maarja ja mina. Meieta poleks keegi saanud kaks päeva igal moel JAA öelda. See pilt on tehtud jõulu-õhtusöömaajal, kus mina pidin toime tulema päkapiku ametiga. Esimest korda elus. Päkapikk ja Jõuluvana jätsid ülekoormuse tõttu meid külastamata (ei tea, kas uuel aastal peaks kohe jaanuaris nendega flirtima hakkama:P). Siin pildil pinnin Maarjalt laulu välja - mille ma ka kätte sain.

Siin on meie grupikas. Eks ole kena:)


Usun, et JAH-ütlemine õnnestus 95%, kui arvudes rääkida. Hea meel on mul Maarja üle:) Ta tegi oma elu esimest koolitust. Ja mul oli au olla ise koolituse koordinaator. Jeee ! Minu meelest oli meie tiim koos Kaupoga suurepärane.
Ja grupiliikmed olid ka suurepärased. Tulid ja jäid. Pooled olid endised EI-ütlejad:) Aga kõige suurema arengu oli vahepeal läbi teinud kindlasti Loona- Maria (väike neiu punases). Tegelikult olime ja oleme me kõik edasi arenenud - väärtuslikeks geeniusteks. Ja nendeks me ka jääme. Ja nüüd jäävad väärtuslikud geeniused järgmist koolitust ootama, mille suhtes on Kaupoga põhimõtteline kokkulepe juba olemas.
Küllap mina kui tulevane projektijuht saan jälle energiat nendest lugematutest kallidest, mis mulle tehti, ja aplausidest ja headest sõnadest. Seda kõike on võimatu sõnadesse panna...
JAH, me elame edasi, ja teeme projekte edasi ja peame lahinguid ka, kui vaja. Sest me oleme geeniused (üks harjutus oli selle kohta:)) Ja nii see ju ongi, et iga inimene on omal alal geenius.

Kommentaare ei ole: