neljapäev, detsember 20, 2007

No JA SIIS ?:P

Käisin Tartu ja Tartumaa SDE jõulupeol Tartu Raekojas. Ei saa ütlemata jätta, et vahel tuleb hale hämmastus peale. Inimesed on abivalmid, aga OSKAMATUD... Nagu ükskord juba kirjutasin - et Tartu Raekojas on liftiga nii ja naa lood, ühesõnaga, et polegi teist. Täna hakkasime Jäppega arutama, et keda appi kutsuda. Juba helistasime. Siis tuli seltskond vanemaid prouasid ja härrasid. Härrad hakkasid 3-4-kesi mind üles tirima, küsimata, kuidas ja mismoodi. Saime Raekotta sisse, aga siis hakkas üks vanem proua üliaktiivseks. Käskis mind teistpidi keerata - kujutage mind ette TEISTPIDI ! - et jalad ees trepist üles. Nii olevat kiirem ja lihtsam. Jäppe lõi ta kes-teab-kuhu minema. Mina olin 4-5 inimese vahel sõna otseses mõttes surmahirmus. Õnneks suutsin karjuda, et ärge jumala eest käetugedest kinni võtke - nad tulevad ju ÄRA !!! Olin praktiliselt seljaga vastu treppi... See oli EKSTREEMNE ELAMUS - vahel saab neid ikka õige odavalt:P

Allatulekuks palusime nooremaid inimesi appi, kes kuulaks ära, kuidas ja mismoodi - kuigi Jäppe oleks ise ka alla saanud.

Kõige naljakam oli alguses ikkagi see, et seesama üliaktiivne proua hakkas poole trepi peal uurima, et KUHU MA OMA ARUGA ÕIGE LÄHEN ? Ütlesin, et jõulupeole ikka, kuhu siis veel. Tema selle peale, et appi, see on ju kolmandal korrusel ! NO JA SIIS ??? Vägisi jäi tunne, et ta tahtis öelda, et minge õige tagasi. VAAT EI LÄHE JA KÕIK.

Kui kõikide erakondade liikmed on sellise suhtumisega, siis ma ei tea küll, kuhu see Eesti poliitika omadega välja jõuab. Õnneks on sotside hulgas ka väga mõistlikke inimesi, küllap neid jagub mujale ka. Ja veel arvan, et igal erakonnas peaks olema vähemalt üks jonnakas füüsilise või meelepuudega inimene - kelle pealt õppida, kuidas ratastooliga v. misiganes abivahendiga ümber käiakse.

Kommentaare ei ole: